Tastory Hammarby sjöstad

2,5
2 betyg
Restaurang
Tastory
2,5
2 betyg

En modern mötesplats i Sthlm New som erbjuder både frukost och lunch, men som också är anpassad för att kunna användas till både mindre och större event.

1 Peter B.
1 Mythu L.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
2,5
2

Recensioner av Tastory

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Nyöppnad stor restaurang bredvid skrapan Sthlm New. 150-200 platser. Lunchbuffé bestående av två rätter med salladsbuffé.
Stort, ljust och fräscht.

jag och mina kompisar har matkort och vi gick till Tastory som vi nyligen fick på matkortet för att testa hur det var. När vi kom dit fick vi knappt ta någon mat alls och vi fick inte ens sitta i resturangens matsal utan vi fick sitta på någon sorts läktare på...

1 Peter B.
1 Mythu L.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
2,5
2

Representerar du Tastory Hammarby sjöstad?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Kan man beställa take away från Tastory Hammarby sjöstad?

Ja, du kan beställa mat för avhämtning från Tastory. De erbjuder take away-alternativ så att du kan ta med maten hem eller till picknicken.

Var ligger Tastory Hammarby sjöstad?

Tastory Hammarby sjöstad ligger på Hammarbybacken 27, 121 45, Hammarby sjöstad, Johanneshov. I närheten ligger Gullmarsplan, Stockholm. Närmsta tunnelbana är Gullmarsplan (ca 250m).