Terry O'Neill i ny utställning på Hotel Diplomat

Världsberömde och alltid lika högaktuelle celebrityfotografen Terry O'Neill ställer nu ut en samling fotografier med temat 'Fashion & Style' på Hotel Diplomat i Stockholm.


Audrey Hepburn, Frank Sinatra, Elvis och Elisabeth II - alla har de förevigats i legendariska fotografier av Terry O'Neill. Han är en av världens största celebrityfotografer och kommer nu åter till Stockholm med en ny retrospektiv utställning i samarbete med galleri Tres Hombres Art på Hotel Diplomat. O'Neill ställde ut på hotellet första gången 2012 och ser nu fram emot ett nytt samarbete.

- När jag besökte Sverige för fyra år sen för att ställa ut med Tres Hombres Art, blev jag kär i landet. Jag är överväldigad av den uppskattning och det varma mottagande jag fått från människorna här, och jag blir lika glad varje gång jag får förfrågan att komma hit och ställa ut. Svenskarna har öga för konst, vilket gör att jag känner mig extra hedrad, säger Terry O'Neill.

På Terry's CV finns de allra största rockbanden, filmstjärnorna, politikerna, sportikonerna och medlemmar av kungahusen. 'Fashion & Style' som innehåller flera foton som aldrig tidigare visats i Stockholm, kommer ställas ut i loungen på Hotel Diplomat mellan den 7 oktober och 14 november.

Datum: 8 okt - 14 nov

Mer information: Hotel Diplomat