Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!
Hotel Diplomat

Med vackert läge mitt på Strandvägen är familjeägda Hotel Diplomat ett populärt alternativ ”deluxe” för såväl businessresenärer som för familjer och romantiska par. Här erbjuds allt från weekend- och bröllopspaket till fotoutställningar och en omtyckt bar och restaurang på första parkett.

Blicka ut över Nybroviken medan du insuper den lika klassiska som uppdaterade miljön på detta eleganta hotell i typisk jugendstil. Hotel Diplomat byggdes från början som en privatbostad och förvandlades 1966 till ett lyxigt hotell, och idag mixas den bevarade känslan med modern skandinavisk design. Hotellet drivs med ett speciellt intresse för konst och kultur, vilket adderar en extra dimension till boendet. Bortsett från att verk av svenska konstnärer pryder väggarna, arrangeras här bland annat utställningar med aktuella fotografer.

De 130 hotellrummen är individuellt och ljust inredda i skandinavisk stil, och flera av dem har balkong med utsikt över Nybroviken. På rummet hittar du bland annat gratis wifi, arbetsytor och lyxiga hudvårdsprodukter, och som gäst får du även gratis tillträde till Diplomats gym och retreat med sauna. Här kan du exempelvis boka in en massage eller skönhetsbehandling. Kombinera med en dag på stan – Diplomat ligger på kort avstånd från Stureplan, Gamla Stan och hela city med shopping, restauranger och nöjen. Från kajen utanför hotellet går även en mängd skärgårdsbåtar.

Annars lockar hotellets egen restaurang, Hotel Diplomat Restaurang, både locals och gäster med allt från drinkar och svenskinspirerade rätter till en välkänd afternoon tea.

Se även Hotel Diplomat Restaurang, Hotel Diplomat Butiken, Hotel Diplomat Östermalms Saluhall

Användarbilder på Hotel Diplomat Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Hotel Diplomat av Annelie V.
  • Frukost - Bild från Hotel Diplomat av Adam L.
  • Frukost - Bild från Hotel Diplomat av Adam L.
  • Frukost - Bild från Hotel Diplomat av Adam L.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
6 aug 2019

Spenderade en nyårsafton/nyårsdag här och det var fantastiskt. Ett väldigt bra sätt att skåla in det nya året.
Superservice och trevlig spaavdelning.
Älskar rummen, önskar att mitt sovrum kunde se ut såhär.
Frukostbuffé... Visa hela »

21 jul 2019

Avser en helglunch. Diplomat är väldigt trevligt när man känner för att spana på folk i lyxig miljö. Min räksallad var okej men för 260 spänn hade jag velat bli mer överraskad. Sällskapet var också nöjda med sina val av toast Sk... Visa hela »

17 feb 2019

Körde en staycation här på alla hjärtans dag. Pendlade mellan en fyra och femma, men fick bli en femma ändå. Kan inte riktigt hitta något att klaga på. Möjligtvis korridorerna som är lite trista. Men rummen är fina och mysiga. Sköna sä... Visa hela »

6 feb 2020

God lyxig lunch! Åt köttbullar som kanske saknade lite salt. Trevlig personal och känns lyxigt!

27 sep 2021