Thatsup utökar sitt community och lanserar ambassadörsgrupp

En höstig kväll i oktober lanserade Thatsup äntligen sin första ambassadörsgrupp. Detta ägde rum på Restaurang Underbar i Stockholm, där meze fyllde bordet till bredden och bubblande vin glasen till höjden. Låt oss stolt presentera våra ambassadörer…

Vad innerbär det att vara Thatsup-ambassadör undrar du kanske? Som en förlängning av Thatsups community spelar de en nyckelroll när det kommer till att skapa engagemang, genuina recension-upplevelser och såklart vara ett ansikte utåt. Att sprida och dela ambassadörernas kännedom känns väsentligt för såväl Thatsup men även för Stockholms krog- och nöjesliv.

- Vi på Thatsup vill lyfta fram våra mest aktiva användare, de förtjänar sin titel. Vi vill såklart nyttja våra flitigaste medlemmars kunskap och tillsammans med dem förstärka hemsidan och Thatsup som varumärke. De representerar Thatsup och allt vi står för, och blir en självklar förlängning av vårt community, säger Ida Berzén, Community- & marknadsansvarig på Thatsup.

Detta är första gången i företagets historia som man presenterar ambassadörer, och för första gången fick de noggrant utvalda träffas på en lanseringsmiddag på restaurang Underbar där de erbjöds en färgstark meny med smaker från Libanon. Hummus, Baba Ghanoush, Muhammara, Fatoush, Falafel, Kebab, Baqlawa är ett axplock av vad du hittar på deras gedigna meze-meny, vilket du kan avnjuta tillsammans med ett av deras libanesiska viner.

- Ingen risk för att någon skulle gå därifrån hungrig, det var svårt att få plats med alla goda rätter på vårt stora, runda bord. Vi gottade oss åt kökets favoriter, och alla hade sina egna innan kvällen var slut, fortsätter Ida.

- Efterrätten var i en klass för sig, vi serverades ett stort fat med alla menyns sötsaker som vi fick dela på. Vi hade två Baqlawa-experter på plats som gav den full pott.

Stockholm är definitivt en stad som inte står still, det märker man inte minst om man är i krog- och nöjesbranschen. Idag öppnar och förnyar sig ständigt restauranger, caféer och butiker. Thatsups ambassadörsgrupp agerar som en hjälpande hand åt Thatsups besökare och användare genom att guida dem till Stockholms bästa guldkorn.

Vilka är Thatsups ambassadörer?
Genom en hård gallringsprocess har Thatsup genom en utnämnd jury tagit fram vad vi anser vara våra absolut bästa Stockholmsproffs. Ambassadörerna skriver många och framför allt ofta recensioner, är ständigt aktiva på sajten, skapar listor, gillar andras recensioner, lägger upp bilder, jagar medaljer och har stenkoll på stan. De rapporterar felaktigheter och uppdaterar oss och våra besökare med aktuell information.

Förutom att man som ambassadör får delta på exklusiva evenemang, träffa andra som delar samma passion och intresse för mat, krog och nöje så pryds dens Thatsup-profil med en ambassadörsmedalj vilket gör att man blir en trovärdig och välbesökt medlem.

Följ våra ambassadörer via deras profiler här:

Annelie, Ida, Jessica, Katarina, Kristoffer, Malin, Marcus, Mimmi, My,