Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Restaurang Underbar

2,0
5 betyg
Redigera Restaurang Underbar

Med en färgstark meny bestående av bland annat meze och grillrätter bjuder restaurang Underbar på en kulinarisk resa till Libanon. I modern miljö erbjuds avslappnad atmosfär och en populär uteservering.

Du behöver inte ta dig längre än till Drottninggatan för att besöka det libanesiska köket. Här hittar du en meny med fokus på meze-rätter som du och ditt sällskap rekommenderas att dela på. Restaurangens vision är att du ska få uppleva Mellanösterns matkultur genom ett restaurangbesök.

Typiska rätter som hummus och falafel finns på menyn, och känner du för att prova något nytt hittar du till exempel libanesiska ostrullar, friterad småfisk eller lufttorkad oxfilé på libanesiskt vis. Här finns även libanesiskt vin, handplockat för att lyfta smakerna och kryddorna som maten tillagats med. Är du ett fan av det söta finns smakrika desserter och orientaliskt kaffe.

Interiören gör dig också påmind om att du befinner dig i en libanesisk miljö. Inredningen är genomgående modern med marockanskt stengolv, marmorbord, varma textilier och trendiga industrilampor. Under sommarhalvåret finns en mindre uteservering med plats för några sällskap.

Besöker du Underbar på helgerna kan du ha turen att få uppleva deras show i form av professionella dansare - allt för att göra den libanesiska stämningen komplett.

Användarbilder på Restaurang Underbar Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Restaurang Underbar av Adam L.
  • Bild från Restaurang Underbar av Katarina D.
  • Meza! Lammracks, scampi var mina favoriter. Baba Ghanoush Motabel var magiskt! – Bild från Restaurang Underbar av Ida B.
  • Fantastiskt goda korvar  – Bild från Restaurang Underbar av Ida B.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
19 feb 2019 · Uppdaterad

Full disclosure: blev bjuden på all mat och dricka så det blir svårt att bedömma om det är prisvänligt/prisvärt bla bla

Men atmosfären är underbar, mysigt, dov belysning, romantiskt och behagligt. Speciellt under vinterhalvåret.
Vi... Visa hela »

21 jun 2019

Underbar... kanske inte underbar mat, men helt ok! Nu åt jag lunch, säkerligen en helt annan grej på middag. Den var hur som helst god och prisvärd. Fullproppat med folk, tror vi hade bokat. Hade jag suttit närmare hade jag nog kommit tillbaka, nu blir det i bästa fal... Visa hela »

5 dec 2021

Åt Meze som var väl helt okej. Vi fick notan innan vi bett om den trots att det var 15 minuter kvar på bordstiden. Notan var "saltad" med 2 flaskor vin istället för 2 glas vin. Det ordnades upp men ingen ursäkt delades ut från personalen, vilket hade... Visa hela »

5 nov 2020

Otrevlig personal som serverar och bemötte oss kunder på ett otrevligt sätt! Först när vi väl kom till restaurangen slängde hon ut en kommentar var hon säger sitt där. Sedan när hon skulle ta beställningen och gör fel påpekar hon att... Visa hela »

26 nov 2019

Maten var god men servicen var urusel. Man kände sig inte välkommen och väldigt otrevlig personal. När vi var klara med middagen (hade betalat och allt) och var påväg ut så stoppades vi av någon annan servitris som inte ens hälsade oss hejdå utan... Visa hela »

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.