Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Restaurang Underbar

2,7
3 recensioner
Restaurang Underbar

Med en färgstark meny bestående av bland annat meze och grillrätter bjuder restaurang Underbar på en kulinarisk resa till Libanon. I modern miljö erbjuds avslappnad atmosfär och en populär uteservering. Du behöver inte ta dig längre än till Drottninggatan för att besöka det libanesiska köket. Här hittar du en meny med fokus på meze-rätter som du och ditt sällskap rekommenderas att dela på. Restaurangens vision är att du ska få uppleva Mellanösterns matkultur genom ett restaurangbesök.

Användarbilder på Restaurang Underbar Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Restaurang Underbar av Adam L.
  • Bild från Restaurang Underbar av Katarina D.
  • Meza! Lammracks, scampi var mina favoriter. Baba Ghanoush Motabel var magiskt! – Bild från Restaurang Underbar av Ida B.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
19 feb 2019 · Uppdaterad

Full disclosure: blev bjuden på all mat och dricka så det blir svårt att bedömma om det är prisvänligt/prisvärt bla bla

Men atmosfären är underbar, mysigt, dov belysning, romantiskt och behagligt. Speciellt under vinterhalvåret.
Vi... Visa hela »

21 jun 2019

Underbar... kanske inte underbar mat, men helt ok! Nu åt jag lunch, säkerligen en helt annan grej på middag. Den var hur som helst god och prisvärd. Fullproppat med folk, tror vi hade bokat. Hade jag suttit närmare hade jag nog kommit tillbaka, nu blir det i bästa fal... Visa hela »

26 nov 2019

Maten var god men servicen var urusel. Man kände sig inte välkommen och väldigt otrevlig personal. När vi var klara med middagen (hade betalat och allt) och var påväg ut så stoppades vi av någon annan servitris som inte ens hälsade oss hejdå utan... Visa hela »