Thatsup växer och söker nu två säljare

Thatsup är en nöjesguide och recensionssajt där du hittar stans guldkorn. Här får du både våra egna och läsarnas bästa lokala tips på var du ska gå och äta, dricka, shoppa och mycket mer.

Vi gillar att kalla oss själva för en "start-up", eftersom det brukar förknippas med mindre bolag, unga personer, tech, tillväxt, innovation, höga ambitioner, skalbarhet och andra spännande saker. Och självklart startade vi i en källare.

Från början hette vi "WhatsupSthlm", men den 1 juni 2015 moderniserade vi sajten och nylanserades som Thatsup. Ett kvitto på att nylanseringen blev lyckad fick vi när vi vann pris för Sveriges bästa livsstilssajt 2016 i InternetWorlds årliga tävling "Topp 100".

Vi anser oss vara en modern arbetsgivare med fria arbetstider, stort eget ansvar och platt organisation. Teamet är tight och du är hela tiden med och påverkar bolagets utveckling.

Nu söker vi två account managers som ska hjälpa oss att få in fler kunder. Vi säljer främst utökad information, bilder och exponering. Idag har vi en bit över 300 restauranger, hotell, caféer, frisörer och liknande som kunder. Jobbet består till en början mestadels av försäljning. Du genomför hela ledet själv - från att hitta prospekt och boka möten till införsäljning, produktleverans och kundvård. Du behåller dina kunder och allt eftersom du bygger upp din kundstock övergår arbetet mer och mer i kundrelationer och merförsäljning. Försäljningen utgår från Stockholm men regelbundna resor (ca 40-50 nätter/år) görs till Göteborg och Malmö. Vi har ett mycket förmånligt löneupplägg som ger en bra kombination av säkerhet, kortsiktiga incitament och långsiktiga incitament.

Arbetet kräver erfarenhet av uppsökande(!) försäljning. Det är stor skillnad på uppsökande försäljning jämfört med till exempel att stå i en butik. I och med att man inte har en säljchef som hela tiden pushar en, är det också väldigt viktigt att man har ett eget driv att hela tiden vilja leverera.

Om jobbet
- Spännande start-up.
- Modern arbetsplats med stort eget ansvar, fria arbetstider och platt organisation.
- Bra lön, provision vid försäljning samt löpande provision på din kundstocks omsättning.
- Du bygger upp ett stort kontaktnät i branschen.
- Utgår från Stockholm, men inkluderar regelbundna resor till Malmö och Göteborg (ca 40-50 nätter/år).

Om dig
- För dig som vill satsa på karriären.
- Tidigare erfarenhet av uppsökande(!) försäljning är ett krav!
- Har disciplin och uppskattar eget ansvar.
- Gediget intresse för Stockholms nöjesliv.
- Ett socialt geni som älskar att träffa och snacka med folk.

Är du intresserad? Droppa ett mail i vår inbox: [email protected]. Ju förr, desto bättre. Observera att vi inte hanterar ansökningar per telefon. Finns annonsen kvar, är jobbet fortfarande ledigt. När platsen är tillsatt meddelar vi det här. Vi svarar så klart alla som söker.

Känner du en duktig säljare? Tipsa oss eller honom/henne! Om personen anställs vinner du 10 000 kr*.

29 mars 2016,
Adam Linders, VD

*Beloppet avser före skatt. Vi kommer att dra av sociala avgifter och inkomstskatt på beloppet. Personen räknas som anställd om prövotiden övergår till en tillsvidareanställning (vilket sker efter max 6 månader).