The Inner Circle: "Vi är inte elitister - bara en cool dejting-app med färre weirdos"

För några månader sedan publicerade vi en artikel om dejtingsajten The Inner Circle. Nätverket vänder sig till likasinnade karriärister och är endast öppet för handplockade medlemmar, något som har väckt både entusiasm och ilska. Nu bemöter The Inner Circle kritiken: ”Vi är inte elitistiska, vi har bara färre ’weirdos’”, skriver de i ett svar till kritikerna.

Tanken med The Inner Circle är att välja ut välutbildade och beresta karriärister som delar samma aptit på livet. Men att nätverket skulle vara exkluderande på ett negativt sätt håller de inte med om.

”Det är bara en cool app med färre ’random people’”, förklarar The Inner Circle.

The Inner Circle poängterar även att de vill skapa ett kontaktnät för karriärister som befinner sig i samma fas i livet, något som dock inte betyder att endast finansfolk och ”Chelsea-typer” får vara med.

”Vi har hittat många coola, kreativa människor inom olika områden, till exempel lärare, sjuksköterskor och studenter.”

En annan fördel som The Inner Circle lyfter fram är att medlemmar snabbare kan hitta en bra match och få direktkontakt eftersom appen redan har gjort mycket av ”swipandet” åt dem.

Men den största fördelen menar man ändå är eventen som The Inner Circle arrangerar, allt från rooftop-fester till AW-cocktails. Till skillnad från många singelfester är de inte fulla av en massa ”creepy weirdos”, menar The Inner Circle. Nick är en av medlemmarna som nyligen varit på en av dem.

”Föreställ dig en fest där alla inte bara är snygga utan även har passion för livet”, säger han.

The Inner Circle avslutar med att de förstår om nätverket inte passar alla, men att det också är poängen. De som vill träffa livsglada singlar uppmanas däremot att signa upp sig och ta reda på om det är något för dem. Att registrera sig är helt gratis – kanske dags att testa?

Mer information: theinnercircle.co

Artikeln presenteras i samarbete med The Inner Circle.