Foto: Beatrice Graalheim Foto: Beatrice Graalheim

Together in Spirit – Blique förvandlas till bohemisk mötesplats

Den 27 Maj förvandlas Blique by Nobis gård till en boutiquemarknad och mötesplats fylld av spirituell inspiration, kraft och själsligt välmående.

Den bohemiska mötesplatsen ger besökarna möjlighet till att inspireras, handla, umgås och njuta av bland annat lokal soul food, ekologisk kombucha och en farmer and flower-shop med färska blommor, lokalproducerade ägg och mindre krukväxter.

Dessutom erbjuds konst, hantverk, rökelser, kristaller, second hand-produkter och ekologisk skönhetsvård. Det kommer även att finnas esoteriska tjänster på plats, samt möjligheten till att boka tid för kristallworkshops, auraporträtt, astrologisk rådgivning, tarot, frekvensterapi och healing. Allt till tonerna av livemusik från dj:s.

Initiativtagarna till Together in Spirit är Reine Walfridsson, grundare av den spirituella mötesplatsen Espiritu Santo, och Natalie Dos Santos från musik- och festivalarrangören Nattöga.

– Det har saknats en plats i Stockholm som samlar det spirituella communityt på ett modernt, kreativt och lustfyllt sätt. Vi har bjudit in några av våra favoritvarumärken inom den spirituella världen men också skapat en mötesplats där man kan få träffa några av de mest anlitade inom esoterisk vägledning. Inspirationen bakom Together in Spirit har vi hämtat från liknande boutiquemarknader i bland annat Buenos Aires, Santa Barbara och på Ibiza, berättar Reine Walfridsson och Natalie Dos Santos.

Information
Visa på karta
  • Datum
    27 maj 2023
Pris
Gratis
Facebook-event