Efterrättsälskare får sig en riktig treat när Brasserie Le Rouge gästas av konditorn, bagaren och chokladmästaren Jan Hedh den 6-7 februari. Hedh kommer från några av Europas främsta konditorier och har även varit Chef Patisseri på världsomseglande kryssningsfartyg. Under gästspelet på Le Rouge serverar han bland annat chokladfondant med tahitivaniljglass, Opérabakelser och pralinétårta succés med rödvinskokta päron. Flera av desserterna kommer från den nya boken Mästarnas Menyer.
Dessertmeny:
Chokladfondant med tahitivaniljglass
Glace au four Vesuvius
Opérabakelser
Opera med vit kaffeglass och kumqvat confit
Pistaschsufflé med pistachglass
Pralinétårta succés med rödvinskokta päron
Tarte au chocolat till dessertvagnen
Tarte au chocolat med hallon
Tarte des demoiselles Tatin
Valnötskaramell - Tarte med havssalt
Varm karamelliserad ananas med kryddor och kokosglass med lime och spröda kokosflarn
För ett smakprov, klicka här.
Datum: 6-7 feb
Mer information: Brasserie Le Rouge