Toppkonditor lagar syndiga desserter på Le Rouge

Efterrättsälskare får sig en riktig treat när Brasserie Le Rouge gästas av konditorn, bagaren och chokladmästaren Jan Hedh den 6-7 februari. Hedh kommer från några av Europas främsta konditorier och har även varit Chef Patisseri på världsomseglande kryssningsfartyg. Under gästspelet på Le Rouge serverar han bland annat chokladfondant med tahitivaniljglass, Opérabakelser och pralinétårta succés med rödvinskokta päron. Flera av desserterna kommer från den nya boken Mästarnas Menyer.


Dessertmeny:

Chokladfondant med tahitivaniljglass

Glace au four Vesuvius

Opérabakelser

Opera med vit kaffeglass och kumqvat confit

Pistaschsufflé med pistachglass

Pralinétårta succés med rödvinskokta päron

Tarte au chocolat till dessertvagnen

Tarte au chocolat med hallon

Tarte des demoiselles Tatin

Valnötskaramell - Tarte med havssalt

Varm karamelliserad ananas med kryddor och kokosglass med lime och spröda kokosflarn

För ett smakprov, klicka här.

Datum: 6-7 feb

Mer information: Brasserie Le Rouge