Unikt restaurangkoncept på Adam & Albin

Unikt restaurangkoncept på Adam & Albin

Ett par gånger i månaden bjuder matstudion Adam & Albin in till mellanrätter i intim hemma hos-miljö. Bakom konceptet står kockarna Adam Dahlberg och Albin Wessman som vässar en gedigen erfarenhet från Mathias Dahlgren. Här satsar de på utvalda råvaror och grymma matupplevelser som är anpassade efter vad som för tillfället går att få tag på. Rätterna byts ständigt ut, men en favorit att hålla utkik efter är råbiffen med parmesan, rostad mandel och vattenkrasse.

Nästa sittningar äger rum den 14-15 och 20-22 februari. Platserna släpps torsdagen den 5 februari, endast bordsbokningar online.

Mer information: Adam & Albin Matstudio

Tipsa oss

Tycker du att vi har missat något i artikeln?

Vi på Thatsup har lång erfarenhet av att guida våra läsare till stans guldkorn. Sedan 2008 har våra redaktörer skrivit initierade guider till bland annat restauranger, barer, caféer, hotell och frisörer. Våra guider består av handplockade tips baserade på vår lokalkännedom och de uppdateras bland annat med hjälp av vår fokusgrupp där vi gemensamt diskuterar urval och innehåll. Vi arbetar ständigt med att inspirera och ge dig bästa möjliga upplevelse, var du än är och vad du än letar efter.