Skandinaviska smaker och förstklassiga råvaror står i centrum för denna foodiefavorit, som 2022 fick en stjärna i Guide Michelin. Adam/Albin, med den berömda kockduon Adam och Albin i spetsen, är en av Stockholms mest omtalade och hajpade restauranger.
Ända sedan Adam Dahlberg och Albin Wessman öppnade matstudio har de gjort succé med varje matkoncept. Inte minst gäller det Adam/Albin, som slog upp dörrarna 2016 och fick sig en uppdatering 2021. I den sobra matsalen på Rådmansgatan 16 serveras en elegant avsmakningsmeny som tar avstamp i det nordiska köket och tillagas med finaste råvaror i säsong. Här erbjuder man en gastronomisk middagsupplevelse med personlig service. Vid varje bord finns ett litet podium där maten presenteras utförligt i flera akter.
I centrum för middagsupplevelsen står såväl smakerna som råvarorna. På Adam/Albin har man omdefinierat den exklusiva måltiden och även gjort den hållbar. Avsmakningsmenyn varierar ständigt och bjuder på lyxiga råvaror och oväntade smaker som har fått både krogbesökare och kritiker på fall, och i vinkällaren representeras både klassiska och lite mer obskyra regioner. Vill man komma extra nära kockarna och se maten tillagas i det öppna köket, kan man äta middag kring restaurangens chef's table. Det finns även en privat matsal vägg i vägg med Adam/Albin som kan bokas för upp till 18 personer.