"En fantastisk restaurangmåltid behöver inte vara komplicerad. Men den måste vara obeskrivligt god." Så resonerar Adam Dahlberg och Albin Wessman, kockduon bakom superhajpade Adam & Albin Matstudio som 2016 förvandlades till drömprojektet Adam/Albin.
Efter succén med Adam & Albin Matstudio var det dags för Adam/Albin att hyllas av både krogbesökare och matskribenter. Konceptet grundas i helhetsupplevelsen och bjuder på fine dining kombinerat med modern kvarterskrogsmiljö, upplagd för att äta och umgås i. Med köket placerat tätt inpå matsalen och baren mitt i lokalen rymmer krogen ett femtiotal platser. Tanken är att upplevelsen ska kännas levande, närvarande och modern på samma gång, och som kockarna själva uttrycker det eftersträvas intimitet och fullkomlig njutning. Här står mat, service och dryck i "måttlöst hög fokus".
Måltiderna består av fem serveringar och skapas till ett bestämt pris, men som gäst väljer man själv vad man vill äta. Vad du än bestämmer dig för kan du dock räkna med att kockduons filosofi alltid utgår från enkla idéer och "sublim" tillagning.
Se även Tvätteriet, Raamen