Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Adam/Albin

4,7
32 recensioner
Adam/Albin

"En fantastisk restaurangmåltid behöver inte vara komplicerad. Men den måste vara obeskrivligt god." Så resonerar Adam Dahlberg och Albin Wessman, kockduon bakom superhajpade Adam & Albin Matstudio som 2016 förvandlades till drömprojektet Adam/Albin.

Användarbilder på Adam/Albin Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Adam/Albin av Elin E.
  • Bild från Adam/Albin av Elin E.
  • Bild från Adam/Albin av Elin E.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
31 maj 2016

Äntligen har A&A öppet som en vanlig restaurang varje kväll. Renoveringen de har gjort senaste månaderna har verkligen gett resultat, och det är inga små förändringar direkt, jag kände knappt igen mig. Miljön är helt sjukt snygg nu må... Visa hela »

Listad i: Favoriter
13 dec 2018

För andra gången gästar vi Adam/Albin och äter deras 5-rätters meny där man har 2 val för varje servering. Såååå gott och såååå trevligt. Det är små portioner men man går inte hem hungrig och utö... Visa hela »

11 nov 2018

Besöket på Adam/Albin var helt magiskt! Man har lyckats med mat i världsklass i en miljö som är riktigt ”skandinaviskt” utan att bli stelt.

Värt varenda krona och går inte att beskriva med ord. Bara gå dit!

21 feb 2018

Det är helt otroligt när man besöker en restaurang och har skyhöga förväntningar, och ändå blir helt blown away. Jag har aldrig tidigare ätit så god mat som på Adam/Albin, speciellt en rätt med tonfisk och en annan råbiffs-serverin... Visa hela »

16 mar 2019

Detta ställe har en fem stjärnig service vilket gör att man lämnar restaurangen med ett leende. Dock lämnar man också restaurangen med ett stort hål i plånboken.

På A&A får man in flera rätter och även mindre mellanrä... Visa hela »

28 okt 2018

Woooowza! Adam och Albin tillhör en av mina absoluta favoriter. Sjukt snygg lokal, inredning, porslin, menyer allt är 10/10. Jag älskar deras set-up på avsmakningsmeny. Varje servering har flera olika alternativ så att du själv kan välja vad du vill ha. Menyn ä... Visa hela »

Listad i: Favoriter!
15 jun 2016 · Uppdaterad

Bland det bästa jag har ätit i Stockholm. gillar verkligen upplägget med att man kan skräddasy sin egen 5 rätters avsmakningsmeny.

13 maj 2020

Från besök 2018. Väldigt hög kvalitet på mat, även om jag och mina personliga preferenser kanske hade lite otur med vissa råvaror. Services överträffade alla möjliga förväntningar man kunnat ha och bidrog till en fantastisk kväll. G... Visa hela »

21 apr 2020

Alltså deras avsmakning är nog en av de bästa jag ätit - otrolig mat, service, känsla, vin. Återkommer gärna!

9 sep 2019

Klientelet kändes ”nyrikt” och kanske inte som några som tyckte att det var kul med mat, utan snarare kul att säga att de har varit på Adam och Albin. Så om du inte gillar mat och vill hävda dig bland en viss grupp är detta restaurangen för dig... Visa hela »

17 jul 2018 · Uppdaterad

Update: 2019
Besviken. Hög nota, smakerna lever inte upp, snålt. Servicen är fortfarande superbra. Lokalen omgjord och känns inte lika trevligt som i början. Finns så många andra ställen till det prislappen man kan få en trevligare upplevelse... Visa hela »

25 dec 2014

Jag har ätit både middag och nudelluncherna här och kommer ofta tillbaka. Bättre nudlar är svårt att hitta någon annanstans. Personalen är mycket ödmjuk och vänlig vilket göra att atmosfären är lite "hemma hos vän" kä... Visa hela »

17 aug 2018

Adam/albin är definitivt något utöver det vanliga. Hela upplevelsen, från att man stiger innanför dörren tills att man går ut igen är som i en bubbla. En väldigt härlig sådan.

Tänkte skriva vad jag rekommenderar att äta -... Visa hela »

22 dec 2018

En klar favorit i Stockholm. Snygg lokal, bra stämning och spännande matkreationer! Rekommenderar att testa deras majssprit 😍

23 dec 2019

Måndagsmiddag, 2 personer, alkoholfritt alternativ.
Ett mycket bra alternativ för en utmärkt smakkombination för en lite modestare penning. Adam/Albin har hög ambition och levererar utmärkta kombinationer. Signaturrätterna är höjdpunkterna men ä... Visa hela »

5 feb 2019

Grymma smaker och snygga uppläggningar. Skön atmosfär och snygg lokal. Generöst med snacks (gillas!) och lagom stora rätter som bjöd på både krämigt, fylligt, sött, salt och syrligt.

10 maj 2017

Om det var bra? Japp! Om jag kommer tillbaka? Utan tvekan!

Adam & Albin var den restaurang som en rätt samstämmig kör rekommenderade när jag bad om tips på "fine dining till ett rimligt pris". På plats tog vi oss igenom totalt fyra rätter v... Visa hela »

26 sep 2018

Riktigt bra mat, måste vara en av STHLMs bästa restauranger. Vi körde på avsmakningsmeny och vin. Om ni vill äta rätter ni aldrig ätit förut är detta alternativet perfekt. Tekniska och nyskapande rätter värt vartenda öre! En upplevelse ut... Visa hela »

9 okt 2017 · Uppdaterad

Har ingenting att klaga på, allt ifrån mottagande till omhändertagande till mat till miljö är och var toppklass.

10 apr 2019

Helt klart min favoritrestaurang i Stockholm! Fantastiskt god mat och härligt trång lokal med familjär stämning. Lätt ett ställe man kan gå till för att fira något stort.

Sida 1 av 2