Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Adam/Albin

4,8 • 19 recensioner
Adam/Albin

"En fantastisk restaurangmåltid behöver inte vara komplicerad. Men den måste vara obeskrivligt god." Så resonerar Adam Dahlberg och Albin Wessman, kockduon bakom superhajpade Adam & Albin Matstudio som 2016 förvandlades till drömprojektet Adam/Albin.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
31 maj 2016

Äntligen har A&A öppet som en vanlig restaurang varje kväll. Renoveringen de har gjort senaste månaderna har verkligen gett resultat, och det är inga små förändringar direkt, jag kände knappt igen mig. Miljön är helt sjukt snygg nu må... Visa hela »

Listad i: Favoriter
21 feb 2018

Det är helt otroligt när man besöker en restaurang och har skyhöga förväntningar, och ändå blir helt blown away. Jag har aldrig tidigare ätit så god mat som på Adam/Albin, speciellt en rätt med tonfisk och en annan råbiffs-serverin... Visa hela »

15 jun 2016 · Uppdaterad

Bland det bästa jag har ätit i Stockholm. gillar verkligen upplägget med att man kan skräddasy sin egen 5 rätters avsmakningsmeny.

17 aug 2018

Adam/albin är definitivt något utöver det vanliga. Hela upplevelsen, från att man stiger innanför dörren tills att man går ut igen är som i en bubbla. En väldigt härlig sådan.

Tänkte skriva vad jag rekommenderar att äta -... Visa hela »

17 jul 2018

Mitt absoluta favorit restaurang i Stockholm.

Helt. Enkelt. Underbart

En avslappnad finkrog-finedining. Propert men långt ifrån stelt. Behaglig interiör, ljudnivå, ljussättning och klientel.

Innovativa, bästa råvarorna, fantastisk... Visa hela »

10 maj 2017

Om det var bra? Japp! Om jag kommer tillbaka? Utan tvekan!

Adam & Albin var den restaurang som en rätt samstämmig kör rekommenderade när jag bad om tips på "fine dining till ett rimligt pris". På plats tog vi oss igenom totalt fyra rätter v... Visa hela »

9 okt 2017

Har ingenting att klaga på, allt ifrån mottagande till omhändertagande till mat till miljö, är och var toppklass.

25 dec 2014

Jag har ätit både middag och nudelluncherna här och kommer ofta tillbaka. Bättre nudlar är svårt att hitta någon annanstans. Personalen är mycket ödmjuk och vänlig vilket göra att atmosfären är lite "hemma hos vän" kä... Visa hela »

20 aug 2016

Ojojoj. En smakupplevelse utöver det vanliga utan att vara allt för "knepigt". Makalöst gott, avslappnad, lyhörd och personlig personal. Hjärt och finnes i köket. Kunde inte vara mycket bättre av en restaurang som inte ligger på ett AA+ läge. S... Visa hela »

27 jul 2017

Kliver in i en restaurang som är smakfullt inredd, samt har öppet kök och barliknande bord i mitten där man sitter bredvid varandra och äter. Längs kanterna i restaurangen är det klassiska bord.

Personalen är trevlig och välkomnar på ett sä... Visa hela »

8 apr 2015

Det är förvånande vad Adam & Albin lyckas åstadkomma med annars ganska så tråkiga nudlar. När jag år lunch där förra veckan var det verkligen en smakupplevelse, och då hade jag verkligen höga förväntningar.

Doc... Visa hela »

Listad i: Favoriter!
26 maj 2015

Jag rekommenderar alla som inte varit på Adam & Albin att gå hit och äta lunch. Trevlig, energisk atmosfär och riktigt bra mat som dessutom känns fräsch :)

14 jun 2015

Denna recension är helt baserad på Adam & Albins luncher som kan sammanfattas såhär: sjukt bra!! Stället är otroligt trevligt, som att komma in i köket hemma hos någon. Kostar mer än en "vanlig" lunch men sen är det också ruski... Visa hela »

14 okt 2015

Som en powerbalad. Lämnar efter en längtan tillbaks.

4 nov 2017

Första gången i mitt liv jag har blivit magsjuk från en restaurang. Då har jag ändå ätit på restauranger i ca 35 olika länder av varierande kvalitet så jag vet att jag inte har upplevt det tidigare. Vi var där tisdag den 5 september och tr... Visa hela »

20 apr 2015

Ät din lunch på Adam & Albin om du får chansen. Magiskt! Var i god tid, annars kan du bli utan sittplats och behöva vänta. Personalen är trevlig och tillmötesgående. Allt fungerade bra även för den med knepiga allergier!

8 mar 2017

Helt fantastisk matupplevelse både för öga och gom! Blev bjuden av min son i måndags 6/3. Skulle gärna vilja ha menyn skriftligen! Tack! Mvh Maud

2 okt 2017

Fantastiskt bra. Svårt att finna något att som inte ligger i topp. Lagom mycket mat, så väglagat, inte överkomplicerat, trevlig service.

Efterrätt med kronärtskockor, pärlhöna, o löjrom som extrarätt vann med knapp marginal till ö... Visa hela »

14 jun 2015

Fick veta att jag skulle käka nudlar till lunch och trodde min vän tappat förståndet men ack så fel jag hade. Hela smakupplevelsen de lyckats få i den här skålen var fantastisk. Nudlarna utgjorde en perfekt grund för denna kavalkad av perfekt balans m... Visa hela »