Världsbäst kock på Sturehof

Världsbäst kock på Sturehof

Inofficiella världsmästerskapen i matlagning, Bocuse d'Or, vann han 2009, och året innan tog han guld i Europas egna version av tävlingen. Dessutom Årets kock i Norge och flera framgångar med Norges kocklandslag. Nu ska Geir Skeie gästa Sturehofs kök. En 4-rättersmeny har han komponerat ihop som prismässigt hänger ihop med den övriga menyn. Skandinaviska råvaror används till tillagningen av internationell mat - ur ett skandinaviskt perspektiv.

Till detta har även en liten konstutställning satts ihop där fotografer och konstnärer från vårt grannland visar upp sina verk, allt för att fördjupa det norska temat i matsalen.

Tipsa oss

Tycker du att vi har missat något i artikeln?

Vi på Thatsup har lång erfarenhet av att guida våra läsare till stans guldkorn. Sedan 2008 har våra redaktörer skrivit initierade guider till bland annat restauranger, barer, caféer, hotell och frisörer. Våra guider består av handplockade tips baserade på vår lokalkännedom och de uppdateras bland annat med hjälp av vår fokusgrupp där vi gemensamt diskuterar urval och innehåll. Vi arbetar ständigt med att inspirera och ge dig bästa möjliga upplevelse, var du än är och vad du än letar efter.