Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Sturehof

4,3
26 recensioner
Sturehof

Sturehof kan stoltsera med sekellång historia och toppläge intill svampen på Stureplan. Menyn innehåller lokalproducerade råvaror och utgår från det franska såväl som det svenska köket och präglas av fisk och skaldjur. Här finns allt från köttbullar till skaldjursplatåer. Den livliga uteserveringen håller öppet året runt.

Se även Obaren

Svenska Brasseriers restauranger: Riche, Sturehof, Teatergrillen, Taverna Brillo, Luzette

Användarbilder på Sturehof Visa alla

  • Lägg till bild
  • Vit sparris – Bild från Sturehof av Alexandra L.
  • Nackad strömming – Bild från Sturehof av Alexandra L.
  • Bild från Sturehof av Adam L.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
27 jan 2020

En klassiker, helt klart!
Fungerar i alla lägen, med vilket sällskap som helst enligt mitt tycke.
S-baren är underbar med fantastisk personal. De kan göra en fantastisk "solero" - drink, vettefan om den har ett riktigt namn men den smakar MAGISKT. Matsalen ä... Visa hela »

20 maj 2020

Stureplans mest klassiska restaurang och uteservering mitt på Stureplan. Skön uteservering på sommaren. Restaurangen i stimmig bistromiljö. Fokus på husmanskost, fisk/skaldjur.

14 mar 2019

Efter en tid av restaurang hoppande kommer jag alltid tillbaka till Sturehof och slår mig ner med vetskapen att jag kommer gå därifrån belåten! Servisen är proffsig (men inte alltid den trevligaste), stämningen är magisk och det finns inget ställe som... Visa hela »

25 aug 2019

Det här är en rätt jag älskar men svår att hitta en perfekt. På Sturehof är den väldigt bra, och det är bara den jag ätit på mina 2 senaste helgluncher här.
Den lenrimmade laxen smälter i munnen och dillstuvade potatisen saknar... Visa hela »

14 sep 2018

Här tar man gärna en drink. Mitt i centrum, mycket folk i rullning och den goda stämningen är på topp. Alla Bartenderns gör alltid drinkar i toppklass, super goda. Och här testar jag alltid en ny drink som man vet kommer göras bra. Rob Roy, old fashiond eller... Visa hela »

29 mar 2019

Hej, Allan här.

Jo, det va ju så här. Efter en tids meditation bestämde jag mig för att gå hit och träffa några samarbetspartners för middag och drinkar. Väl där får jag en känsla av att ha kommit fel, var är Åk... Visa hela »

8 sep 2020

I särklass den bästa restaurangen i Stockholm om man vill äta riktigt bra husmanskost eller lite lyxigare svensk/fransk gourmetmat. Alltid samma service och maten håller alltid hög nivå.

23 apr 2020

Klassiskt god mat som är härlig att avnjuta på deras uteservering. Delade på vit sparris med magisk sås till förrrätt. Därefter nackad strömming medan mitt sällskap avnjöt klassikern rimmad lax med dillstuvad potatis (en generös portion... Visa hela »

6 jun 2019

Top notch service! Sjukt proffsiga.
Chansade på en spontan middag en måndagskväll och vi lyckades få platser utomhus. Då vi kom hit för att fira en personlig sak så slog vi på stort och beställde in ostron platå samt huvudrätt. ... Visa hela »

14 dec 2017

Sturehof är riktigt trevligt både som bar och restaurang.

18 mar 2019

Sturehof är en av mina absoluta favoritrestauranger i Sthlm. Tar ofta den friterade fisken (senast torsk, gången innan det gös) med varierande tillbehör efter säsong. Förra veckan med en sås gjord på krasse, svartkål, parmesan och potatispuré. Visa hela »

13 maj 2020

Måste nog erkänna att Sturehof är min favorit i Sthlm, eftersom jag tenderar att väldigt ofta få infall att "nu måste jag till sturehof". Man vet att det kommer vara tip topp när man kommer dit, service mat och atmosfär. Tenderar att återkom... Visa hela »

Listad i: Favourites
6 aug 2018 · Uppdaterad

Trevligt ställe! God mat, bra personal. Dock var jag där när jag va gravid och det fanns egentligen ingenting på menyn som var anpassat till någon som väntar barn. Vilket såklart är ett minus, då hyfsat stor del av befolkningen ändå skaffar... Visa hela »

15 jan 2020

En tidlös klassiker! Bra råvaror, vällagad mat. Ät förslagsvis något från havet här, t.ex. deras moule. Stället är lyxigt och stilfullt. En drink eller mat, mitt på dagen eller kväll - ett säkert kort! ⭐️

14 dec 2017

Alltid gott, alltid trevligt. Tar nästan alltid hummer/havskräftsoppan för att jag inte kan motstå den. Klassiker!

21 jan 2019

Hit skulle jag kanske inte gå för att äta middag i första hand men det är ett perfekt dejtställe för att ta några drinkar! Supertrevlig stämning och det bästa är utan tvekan när Obaren öppnar framåt kvällen.

5 aug 2019

Utmärkt alltid lika bra

5 jan 2017

Sturehof är en klassiker som alltid håller en jämn kvalité.

25 dec 2014 · Uppdaterad

Sturehof är en riktigt klassiker som jag ätit många gånger på. Förutom vanlig lunch och middag har jag även kört kräftskiva här. Den bjöd på de godaste kräftor jag någonsin ätit. I övrigt vet man alltid vad man kan... Visa hela »

16 jan 2016

Min 800e recension kräver något typiskt för Stockholm och kan du hitta något annat mer klassiskt ur matsynpunkt är Sturehof? Detta brasserie är någonting extra och vill du ha en kväll med snabb klockren service, ett behagligt sorl och fransk mat med svenska... Visa hela »

Sida 1 av 2