Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Sturehof

4,2
41 betyg
Redigera Sturehof

Sturehof kan stoltsera med sekellång historia och toppläge intill svampen på Stureplan. Menyn innehåller lokalproducerade råvaror och utgår från det franska såväl som det svenska köket och präglas av fisk och skaldjur. Här finns allt från köttbullar till skaldjursplatåer. Den livliga uteserveringen håller öppet året runt.

Se även Obaren

Användarbilder på Sturehof Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Sturehof av Louise L.
  • Bild från Sturehof av Louise L.
  • Nackad strömming – Bild från Sturehof av Alexandra L.
  • Vit sparris – Bild från Sturehof av Alexandra L.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
20 jun 2022

Första gången jag åt här i fredags. Har besökt Sturehof mååånga gånger tidigare, men enbart för att ta några glas bubbel eller vin. Sturehof är i huvudsak en fiskrestaurang. Jag valde deras rimmade lax med dillstuvad potatis för... Visa hela »

Listad i: D R I N K
1 aug 2022

Välkänt ställe med renommé
Servicen är 5 +++ rutinerad, proffsig, vänlig och naturlig

Maten är rakt igen en 3:a
Inte dåligt men för det priset och ryktet förväntar man sig bättre än bra. I mitt fall var köttet... Visa hela »

27 jan 2020

En klassiker, helt klart!
Fungerar i alla lägen, med vilket sällskap som helst enligt mitt tycke.
S-baren är underbar med fantastisk personal. De kan göra en fantastisk "solero" - drink, vettefan om den har ett riktigt namn men den smakar MAGISKT. Matsalen ä... Visa hela »

20 maj 2020

Stureplans mest klassiska restaurang och uteservering mitt på Stureplan. Skön uteservering på sommaren. Restaurangen i stimmig bistromiljö. Fokus på husmanskost, fisk/skaldjur.

14 mar 2019

Efter en tid av restaurang hoppande kommer jag alltid tillbaka till Sturehof och slår mig ner med vetskapen att jag kommer gå därifrån belåten! Servisen är proffsig (men inte alltid den trevligaste), stämningen är magisk och det finns inget ställe som... Visa hela »

19 jul 2022

Go-to for fisk och skaldjur. Skyhög kvalitet på maten, trevlig lokal och proffsig personal!

14 sep 2018

Här tar man gärna en drink. Mitt i centrum, mycket folk i rullning och den goda stämningen är på topp. Alla Bartenderns gör alltid drinkar i toppklass, super goda. Och här testar jag alltid en ny drink som man vet kommer göras bra. Rob Roy, old fashiond eller... Visa hela »

18 mar 2019

Sturehof är en av mina absoluta favoritrestauranger i Sthlm. Tar ofta den friterade fisken (senast torsk, gången innan det gös) med varierande tillbehör efter säsong. Förra veckan med en sås gjord på krasse, svartkål, parmesan och potatispuré. Visa hela »

25 aug 2019

Det här är en rätt jag älskar men svår att hitta en perfekt. På Sturehof är den väldigt bra, och det är bara den jag ätit på mina 2 senaste helgluncher här.
Den lenrimmade laxen smälter i munnen och dillstuvade potatisen saknar... Visa hela »

14 dec 2017

Sturehof är riktigt trevligt både som bar och restaurang.

6 jun 2019

Top notch service! Sjukt proffsiga.
Chansade på en spontan middag en måndagskväll och vi lyckades få platser utomhus. Då vi kom hit för att fira en personlig sak så slog vi på stort och beställde in ostron platå samt huvudrätt. ... Visa hela »

12 feb 2021

En sann stockholms klassiker som aldrig tappar formen. En trygg, central matoas. Allt finns på menyn, husman till sjötunga Walewska. Kvalitét i allt, mat, dryck och service.

29 mar 2019

Hej, Allan här.

Jo, det va ju så här. Efter en tids meditation bestämde jag mig för att gå hit och träffa några samarbetspartners för middag och drinkar. Väl där får jag en känsla av att ha kommit fel, var är Åk... Visa hela »

6 aug 2018 · Uppdaterad

Trevligt ställe! God mat, bra personal. Dock var jag där när jag va gravid och det fanns egentligen ingenting på menyn som var anpassat till någon som väntar barn. Vilket såklart är ett minus, då hyfsat stor del av befolkningen ändå skaffar... Visa hela »

23 apr 2020

Klassiskt god mat som är härlig att avnjuta på deras uteservering. Delade på vit sparris med magisk sås till förrrätt. Därefter nackad strömming medan mitt sällskap avnjöt klassikern rimmad lax med dillstuvad potatis (en generös portion... Visa hela »

13 maj 2020

Måste nog erkänna att Sturehof är min favorit i Sthlm, eftersom jag tenderar att väldigt ofta få infall att "nu måste jag till sturehof". Man vet att det kommer vara tip topp när man kommer dit, service mat och atmosfär. Tenderar att återkom... Visa hela »

4 mar 2022

Mycket trevligt. Älskar nya planlösningen 👌

15 nov 2020

Klassiskt stockholmsställe med mycket spring och trevlig miljö. Så centralt man kan komma, och höga ambitioner. Groteskt stor vinlista. Jag tog menyn för 680 och det var super. Dock blev man inte jättemätt. Med lite dricka och kaffe så var det lätt att... Visa hela »

16 jan 2016

Min 800e recension kräver något typiskt för Stockholm och kan du hitta något annat mer klassiskt ur matsynpunkt är Sturehof? Detta brasserie är någonting extra och vill du ha en kväll med snabb klockren service, ett behagligt sorl och fransk mat med svenska... Visa hela »

8 sep 2020

I särklass den bästa restaurangen i Stockholm om man vill äta riktigt bra husmanskost eller lite lyxigare svensk/fransk gourmetmat. Alltid samma service och maten håller alltid hög nivå.

Sida 1 av 3

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.