Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Sturehof

4,2 • 6 recensioner
Sturehof

Sturehof kan stoltsera med sekellång historia och toppläge intill svampen på Stureplan. Menyn innehåller lokalproducerade råvaror och utgår från det franska såväl som det svenska köket och präglas av fisk och skaldjur. Här finns allt från köttbullar till skaldjursplatåer. Den livliga uteserveringen håller öppet året runt.

Se även Obaren

Svenska Brasseriers restauranger: Riche, Sturehof, Teatergrillen, Taverna Brillo, Luzette

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Fredric E.

Sturehof är en klassiker som alltid håller en jämn kvalité.

Richard S.

Sturehof är nästan mer utav en institution. Här hamnar alla människor som är i Sthlm, frivilligt eller ofrivilligt. Jag har alltid varit förtjust i Sturehof. Allt från den skön baren (mellan) till att äta en underbar lunch. Gärna en stor toast skage... Visa hela »

Carolina B.

Världsklass!

Visserligen har jag blott druckit välkylda viner här, men ser verkligen fram emot en middag eller lunch här. Trevlig stämning i vackra lokaler, med proffsig och trevlig personal.

Adam L.

Sturehof är en riktigt klassiker som jag ätit många gånger på. Förutom vanlig lunch och middag har jag även kört kräftskiva här. Den bjöd på de godaste kräftor jag någonsin ätit. I övrigt vet man alltid vad man kan... Visa hela »

Gustav L.

Sturehof lockar mig med deras stora menyn där det mesta finns och att maten alltid är vällagad. Dessvärre lockar inte priserna och miljön kunde varit roligare, som tur är höjd stämningen av ständigt fullsatt lokal och trevlig personal.

Lisa R.

Sturehof är Stockholm på något sätt, en urmoder, stabil och klassisk. Här samlas och samtalar samtliga från Öfre och gottar sig i den otroligt breda menyn. Hög kändisspotting för den som tycker det är roligt. En kunnig och bra service, om ä... Visa hela »