Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Sturehof

4,3 • 19 recensioner
Sturehof

Sturehof kan stoltsera med sekellång historia och toppläge intill svampen på Stureplan. Menyn innehåller lokalproducerade råvaror och utgår från det franska såväl som det svenska köket och präglas av fisk och skaldjur. Här finns allt från köttbullar till skaldjursplatåer. Den livliga uteserveringen håller öppet året runt.

Se även Obaren

Svenska Brasseriers restauranger: Riche, Sturehof, Teatergrillen, Taverna Brillo, Luzette

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
14 mar 2019

Efter en tid av restaurang hoppande kommer jag alltid tillbaka till Sturehof och slår mig ner med vetskapen att jag kommer gå därifrån belåten! Servisen är proffsig (men inte alltid den trevligaste), stämningen är magisk och det finns inget ställe som... Visa hela »

25 aug 2019

Det här är en rätt jag älskar men svår att hitta en perfekt. På Sturehof är den väldigt bra, och det är bara den jag ätit på mina 2 senaste helgluncher här.

Den lenrimmade laxen smälter i munnen och dillstuvade potatisen s... Visa hela »

29 mar 2019

Hej, Allan här.

Jo, det va ju så här. Efter en tids meditation bestämde jag mig för att gå hit och träffa några samarbetspartners för middag och drinkar. Väl där får jag en känsla av att ha kommit fel, var är Åk... Visa hela »

14 sep 2018

Här tar man gärna en drink. Mitt i centrum, mycket folk i rullning och den goda stämningen är på topp. Alla Bartenderns gör alltid drinkar i toppklass, super goda. Och här testar jag alltid en ny drink som man vet kommer göras bra. Rob Roy, old fashiond eller... Visa hela »

14 dec 2017

Sturehof är riktigt trevligt både som bar och restaurang.

Listad i: Bra barer
6 jun 2019

Top notch service! Sjukt proffsiga.

Chansade på en spontan middag en måndagskväll och vi lyckades få platser utomhus. Då vi kom hit för att fira en personlig sak så slog vi på stort och beställde in ostron platå samt huvudrätt. Visa hela »

6 aug 2018 · Uppdaterad

Trevligt ställe! God mat, bra personal. Dock var jag där när jag va gravid och det fanns egentligen ingenting på menyn som var anpassat till någon som väntar barn. Vilket såklart är ett minus, då hyfsat stor del av befolkningen ändå skaffar... Visa hela »

18 mar 2019

Sturehof är en av mina absoluta favoritrestauranger i Sthlm. Tar ofta den friterade fisken (senast torsk, gången innan det gös) med varierande tillbehör efter säsong. Förra veckan med en sås gjord på krasse, svartkål, parmesan och potatispuré. Visa hela »

21 jan 2019

Hit skulle jag kanske inte gå för att äta middag i första hand men det är ett perfekt dejtställe för att ta några drinkar! Supertrevlig stämning och det bästa är utan tvekan när Obaren öppnar framåt kvällen.

5 aug 2019

Utmärkt alltid lika bra

14 dec 2017

Alltid gott, alltid trevligt. Tar nästan alltid hummer/havskräftsoppan för att jag inte kan motstå den. Klassiker!

5 jan 2017

Sturehof är en klassiker som alltid håller en jämn kvalité.

9 jun 2018

Kommer alltid vara ett säkert alternativ för mig på Stureplan. Klassiskt utan att vara tråkigt och väldigt pålitlig brasserieupplevelse.

16 jan 2016

Min 800e recension kräver något typiskt för Stockholm och kan du hitta något annat mer klassiskt ur matsynpunkt är Sturehof? Detta brasserie är någonting extra och vill du ha en kväll med snabb klockren service, ett behagligt sorl och fransk mat med svenska... Visa hela »

25 dec 2014 · Uppdaterad

Sturehof är en riktigt klassiker som jag ätit många gånger på. Förutom vanlig lunch och middag har jag även kört kräftskiva här. Den bjöd på de godaste kräftor jag någonsin ätit. I övrigt vet man alltid vad man kan... Visa hela »

2 jun 2015

Världsklass!

Visserligen har jag blott druckit välkylda viner här, men ser verkligen fram emot en middag eller lunch här. Trevlig stämning i vackra lokaler, med proffsig och trevlig personal.

24 aug 2015

Sturehof lockar mig med deras stora menyn där det mesta finns och att maten alltid är vällagad. Dessvärre lockar inte priserna och miljön kunde varit roligare, som tur är höjd stämningen av ständigt fullsatt lokal och trevlig personal.

3 feb 2015 · Uppdaterad

Sturehof är nästan mer utav en institution. Här hamnar alla människor som är i Sthlm, frivilligt eller ofrivilligt. Jag har alltid varit förtjust i Sturehof. Allt från den skön baren (mellan) till att äta en underbar lunch. Gärna en stor toast skage... Visa hela »

2 sep 2015

Sturehof är Stockholm på något sätt, en urmoder, stabil och klassisk. Här samlas och samtalar samtliga från Öfre och gottar sig i den otroligt breda menyn. Hög kändisspotting för den som tycker det är roligt. En kunnig och bra service, om ä... Visa hela »