Illustration: Annika Giannini Illustration: Annika Giannini

Vaken – musikteater för barn 5–10 år

Den här artikeln är ett tips från en läsare.

Premiär för Musikraketens nya musikteater Vaken! 18 november kl 13 och 15 på Stockholms Improvisationsteater, Sigtunagatan 12 113.

Vad gör man när man inte kan sova? Varför ser allt så annorlunda ut i mörkret? Och vad gör egentligen alla vuxna när barnen har gått och lagt sig? Vaken är Musikraketens nya musikteater för barn 5–10 år med sina vuxna. Handlingen kretsar kring läggdags med alla dess utmaningar, förvecklingar och komplikationer. Vi lovar att det blir roligt, knasigt och lite, lite läskigt. Ni kommer säkert känna igen er, för alla barn har nog någon gång upplevt hur det är när man inte kan (eller vill!) sova, och alla föräldrar har garanterat varit med om det.

Föreställningen innehåller nyskrivna låtar med kluriga texter som får barn och vuxna att dra på smilbanden. Vi får bl.a höra en countrylåt om att räkna får, en jazzig vaggsång och en gospellåt om att vara mörkrädd. Medverkar gör tre musiker och en skådespelare och publiken får sjunga med i sångerna.

Föreställningen är 45 min lång utan paus men efter föreställningen kommer det finnas premiärfika.Ta en kopp kaffe, lite saft och en bulle och fira premiären med oss!

Medverkande: Josefin Ljungman, Mikael Lönnbjer, Tobias Johansson och Adina Sabin
Originalidé: Adina Sabin
Manus: Maja Siirtola
Bearbetning: Susanna Forsberg & Adina Sabin
Text och musik: Linnéa Underdal Lundberg & Adina Sabin
Regi: Olle Törnqvist & Josefin Ljungman
Scenografi: Alicia Lopez

Information
Visa på karta
  • Datum
    18 nov.