Våren på Skepparholmen – lanserar infraröd bastu

Spahotellet Skepparholmen ute i natursköna Nacka fortsätter att utvecklas. Våren bjuder på både familjehäng under loven, avkopplande behandlingar, romantiska erbjudanden för alla hjärtans dag och vårens stora nyhet – lanseringen av infraröd bastu.

Efter en lång vinter kan ett avkopplande besök på spa vara det kroppen behöver, oavsett om det bara är en behandling, dagspa eller en hel helg på hotellet. Vårens stora nyhet är lanseringen av en infraröd bastu, som liksom traditionell bastu erbjuder hälsosamma effekter på kroppen: kärntemperaturen i kroppen höjs, vilket gör att blodcirkulationen ökar och ger nytt syre till musklerna. Infraröd bastu kan också ge en positiv effekt på immunförsvaret och kan till och med sänka högt blodtryck.

– Infraröd bastu har blivit en allt större hälsotrend och kommer att bli en uppskattad nyhet. Värmen är lägre än i en traditionell bastu och håller 45 grader. Ljuset penetrerar huden direkt och värmer upp kroppen inifrån, till skillnad från en traditionell bastu som värmer upp den omgivande luften och sedan kroppen, säger Skepparholmens spachef Jenny Strömberg.

Den nya infraröda bastun ingår när man bokar ett spapaket, liksom entré till gymmet med havsutsikt.

Våren på Skepparholmen:

Dagspa (fr 495 kr)
Stressa ner och låt lugnet infinna sig genom ett besök över dagen, till spaet med varma pooler, torrbastu, infraröd bastu, gym och relax med havsutsikt. Här finns också möjlighet till kallbad.

Söndagspaket (fr 995 kr/pers)
För dig som söker avkoppling på ett spa med pooler, bastu, relax, gym och kallbad. Från den varma utomhuspoolen kan du speja på båtarna som sakta seglar förbi. På kvällen njuter du av middag och sover sedan gott i sköna sängar.

Alla hjärtans dag
Skäm bort någon du håller av på alla hjärtans dag. Boka dagspa från 495 kr, spapaket med övernattning från 995 kr och spabehandlingar att njuta av. Kanske överraska med rosor och en flaska bubbel på hotellrummet?

Sport- och påsklov
Under både sport- och påsklovet sänks åldersgränsen på spa till 10 år. Här får hela familjen skön avkoppling och tid tillsammans med varma pooler, torrbastu, gym och relax samt infraröd bastu. För den som vågar finns vinterbad nere vid bryggan. Man erbjuder också spabehandlingar för barn mellan 10 och 16 år under loven.

Ryggmassage 25 min (495 kr)
Njut av en skön och avkopplande rygg- och nackmassage.

Ansiktsbehandling 25 min (495 kr)
En ansiktsbehandling som lämnar huden återfuktad. I behandlingen ingår rengöring, mask och massage. Alla produkter anpassas efter hudtyp. Behandlingen som är 50 minuter lång (750 kr) inkluderar ryggmassage.

Priserna för dag- och kvällsspa höjs från 27 februari.