Skepparholmen Nacka

2,5
2 betyg
Hotell
Spa
Hemsida
Instagram
Skepparholmen Nacka
2,5
2 betyg
Hemsida
Instagram

Vackert beläget på en udde som omges av både Hasseludden och Kummelnäs hittar man Skepparholmen Nacka. Med starka influenser från den typiskt skandinaviska naturen har man skapat en rofylld plats som innefattar spa, hotell och en restaurang som serverar frukost, brunch, lunch och middag med hälsosamma rätter.

Skepparholmen har sina anor redan från år 1869 när träpatron Francke övertog området och lät uppföra fyra villor till sig själv och sina barn. Spaanläggningen etablerades år 2000, ett skandinaviskt sådant där inspirationen hämtats från naturen och gästen ges möjlighet till en unik nordisk sparitual som bygger på de fyra årstiderna. Här finns en utomhuspool med vyer över Stockholms skärgård, bastu med havsutsikt och en stor inomhuspool med relaxavdelning. 

I restaurangen serveras mat med fokus på hälsa och välmående. Starta dagen med deras KRAV-märkta frukost eller brunchbuffé om du föredrar en något senare tid att mätta magen på. Lunchen, som serveras måndag till fredag, består av ett gediget salladsbord och varmrätter för alla smaker. Till kvälls kan du beställa deras middagsmeny baserad på säsongens råvaror, ekologiska och närproducerade. Välj fritt mellan olika rätter eller sätt ihop din egen trerättersmeny.

Väljer du att checka in på hotellet bor du i rum med fönster som vetter ut mot havet. Precis som den övriga verksamheten, genomsyras även denna av miljötänk när det kommer till interiör, och att vara ett med naturen. Öppnar du fönstret kan du höra vågskvalpet och känna havsbrisen, och med läget mitt i naturen kan du ta en promenad i det fria.

Skepparholmen Nacka vill vara det självklara valet för gäster som vill vistas i en naturskön miljö med skandinavisk prägel där miljötänk är i fokus. Hotell och spa håller öppet alla dagar, året runt.

Föreslå ändringar

Användarbilder från Skepparholmen Nacka Användarbilder

Recensioner av Skepparholmen Nacka

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
24 maj 2021

Tycker det mesta var trevligt där maten var okej , trevliga bassänger och vid baren samlades folk för en drink efter maten och där var det mycket trevlig stämning med glada skratt. Rekommenderar detta..

8 dec 2019

Jag och min dotter hade bokat en hel dag på Skepparholmen spa. Vi tyckte läget var fint med trevliga omgivningar. Helt ok inomhus- och utomhuspool och en stor bastu med fin utsikt. Det som inte var bra var massagen. Min dotter tog klassisk massage och jag tog aroma-massage, vi blev bå... Visa hela »