Verandan på Grand Hôtel öppnar bakficka till fotbolls-EM

I sommar kan man uppleva något helt nytt under fotbolls-EM när VerandanGrand Hôtel öppnar bakficka i Vinterträdgården. En unik upplevelse, med 360 graders projektion på väggarna, kommer ge känslan av att befinna sig mitt i ett publikhav.

Från och med den 11 juni när EM i fotboll börjar, till och med finalen den 11 juli, bjuder Vinterträdgården in till en sprakande fotbolls- och restaurangupplevelse. Grand Hôtels största eventyta ska för första gången användas i ett idrottssammanhang. Samtliga väggar kommer att projiceras för att skapa en känsla av att man befinner sig i en fotbollsarena.

– Det känns nästan lite overkligt att Grand Hôtel ska få en sprakande fotbollsscen under fotbolls-EM. Vi arrangerar årligen event av alla dess slag i Vinterträdgården och det känns så kul att vi ska få använda både lokalen, men kanske framför allt den teknik vi har, till att visa sport. Det kommer bli en riktigt häftig upplevelse. Nu håller vi tummarna för att vi ska få se riktigt fin och underhållande fotboll i sommar, säger Pia Djupmark, vd på Grand Hôtel.

Under fotbollsmånaden förvandlas Vinterträdgården till Verandans bakficka och menyn kommer att präglas av restaurangens klassiker i kombination med ett par utvalda fotbollsrätter. För att förenkla för gästen kommer all mat till bordet beställas via en app. Det blir ett begränsat antal platser och bordsbokning sker via Grand Hôtels hemsida.