Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Verandan

4,0
7 betyg
Redigera Verandan

Med utsikt över Stockholms ström blickar matgästerna på Grands Veranda ut över Slottet året om. Det här är möjligen en av huvudstadens mest kända restauranger, speciellt med deras smörgåsbord i åtanke som lockar till sig såväl turister som stockholmare.

Inhyst i Grand Hôtels anrika lokaler hittar du den historiska restaurangen Verandan, som har varit en given mötesplats för stockholmare i 100 års tid. Här bjuds det in till glamorös frukostbuffé och lunch samt storslagen middag i den vackra lokalen, med utsikt över både vatten och slott.

Har du siktet inställt på smörgåsbord är det hit du ska bege dig. Verandans klassiska svenska smörgåsbord lockar mängder av turister och stockholmare som är ute efter den traditionella upplevelsen. Allt som bör finnas på ett genuint smörgåsbord finns här – från den typiska sillen till köttbullar med lingon. Här ruckas det inte på traditioner. Till maten serveras med fördel Grands egen snaps, 1874 Grand Aquavit.

À la carte-menyn som dukas fram mot kvällskvisten är även den genomsyrad av svenska traditioner, men med inslag från andra kök i världen. Blicka ut mot solnedgången bakom slottet medan du njuter av tidlösa smaker.

Se även Grand Hôtel Stockholm, Nordic Spa & Fitness, Mathias Dahlgren Matbaren, Mathias Dahlgren Rutabaga, Cadierbaren, Champagnebaren Grand Hôtel

Användarbilder på Verandan Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Verandan av Fredrik S.
  • Bild från Verandan av Fredrik S.
  • Bild från Verandan av Elin E.
  • Wallenbergare – Bild från Verandan av Fredrik J.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
6 jun 2016

Jättebra mat! Väldigt prisvärt! Efterrätterna var bland de största jag sett och man hade lätt kunnat dela. Absolut värt att sitta och titta ut över slottet och äta en god middag.

17 maj 2017

Superfin lokal, oklanderlig service och god mat.

14 dec 2017

Ska jag unna mig en magisk brakfrukost går jag hit, glamour + vacker interiör och utsikt. Men deras à la carte håller inte!

10 jan 2020

Varit på Grands verandan på några ”finluncher” och det är vad man förväntar sig efter priserna. Fanatiskt service och servering samt att maten är bra. Tog en silltallrik till förrätt och Biff Rydberg till varmrätt som båda var jä... Visa hela »

15 feb 2016

Asså näähää, vacker lokal och utsikt ja. Men maten håller verkligen inte den standarden man förväntar sig av ett sådant ställe - känns tråkigt o lite smaklöst.

24 nov 2020

Underbar och välkomponerad mat

21 aug 2015

Högklassig miljö som passar både en drink och en afternoon tea. Känslan övervägde dock själva innehållet i "afternoon tea".

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.