Vernissage på c/o Loella: Ord, toner och bilder av Julia Stjernlöf

Vernissage på c/o Loella: Ord, toner och bilder av Julia Stjernlöf

På hårsalongen c/o Loella vill man skapa en inspirerande och föränderlig miljö. Därför har man alltid konst i salongen. Nu är det dags för konst av Julia Stjernlöf att ta plats och salongen bjuder därför in till vernissage fredagen den 14 oktober.

Med konst i salongen vill ägaren Loella Arvefjord främja kulturen och erbjuda kunder som kanske inte hinner till museum att ta del av konst ändå. Många sitter länge i olika behandlingar och hinner då se konsten som hänger på väggarna.

Varför ville ni göra detta?
– Vi får miljöombyte. Sen vet jag hur svårt det är att slå igenom som konstnär. Här ger jag en möjlighet för etablerade och oetablerade konstnärer att få visa och sälja sin konst en period. Sen har vi före corona haft vernissage vid nästan varje ny konstnär och lite fest är ju alltid kul!

Nu öppnar utställningen "Ord, toner och bilder" av Julia Stjernlöf. Vernissagen hålls fredag den 14 oktober kl 17–20, och alla intäkter från kvällens försäljning av hårprodukter går till Bröstcancerfonden.

Konstnär Julia Stjernlöf
Julia Stjernlöf, uppvuxen på Gotland, har ena foten i musikens värld och den andra i bildens.

– Det spelar ingen roll i vilken form det jag vill uttrycka skapas i, det viktigaste är att det får komma till liv och fortsätta att leva utanför mig. Kreativiteten är helt enkelt ett sätt för mig att bearbeta, sätta punkt och gå vidare. Men också för att minnas, har Julia tidigare sagt om sitt skapande.

Information
Visa på karta
  • Datum
    14 okt. 2022
Tid
kl 17-20