Hårsalongen c/o Loella, eller Care of Loella, ligger mitt i Vasastan och har ett handplockat team av frisörer som erbjuder allt från klipp och färg till makeup och uppsättningar. Bland meriterna finns exempelvis Årets frisör.

På Upplandsgatan nära Odenplan hittar du c/o Loella, inhyst i en personlig liten lokal med kristallkronor, bruna läderstolar och tavlor av olika konstnärer som byts ut med jämna mellanrum. Salongen är döpt efter dess ägare, Loella Arvefjord, vars meriter inkluderar Årets frisör och flera nomineringar i Årets Avant Garde. Med sig på salongen har hon ett litet team av handplockade frisörer som har lång erfarenhet inom inte minst färgteknik, hårförlängning, hairtalk extension och balayage. Här har man "kvalitet, glädje och hjärta" som ledord.

Frisörerna arbetar utifrån de traditionella gesällbrevens krav, men de har även koll på de senaste trenderna, teknikerna och produkterna såsom balayage, freelights, Wellaplex och Kevin Murphy. Som färgexperter vill de gärna sätta guldkant på tillvaron. Ambitionen är att man ska lämna salongen med en frisyr som man känner sig trygg och snygg i, och frisörerna erbjuder alltid en konsultation för att få önskemål och ta reda på vilka möjligheter som finns. Utöver klipp och färg erbjuder de även makeup, frans- och brynfärg, håruppsättning och styling för vardag och fest.

Användarbilder på c/o Loella Visa alla

  • Lägg till bild
  • Klipp – Bild från c/o Loella av Felicia S.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
21 nov 2019

Jag går till Hanna på salong C/o Loella och hon är så himla noggrann och jätteduktig! Dessutom jättetrevlig och rolig.
Grymt proffsigt gäng allihop som jobbar där!