Videgård och Totemo Ramen släpper samarbete

Videgård Sushi Lounge har nu presenterat sitt första samarbete, som blir med Totemo Ramen som den 17 september kommer och serverar en unik ramenrätt. Senast Totemo vågade sig ut från sina lokaler ringlade kön lång, så det gäller att vara ute i god tid om man vill säkra sin plats.

De första 30 platserna till samarbetet släpps här klockan 9 den 9 september, men det blir även ett eftersläpp med ytterligare 100 portioner som serveras när det blir lediga platser. Bokningen måste ske till Sushi Lounge, då matsalen inte serverar samma middag.

Förbokningen tar emot 30 gäster i sällskap om 1-6 personer klockan 18, samtliga placeras då vid sushi-bardisken eller vid ett av två community tables med plats för 8-14 personer. Sittningstiden kommer att pågå en timme, men baren på Videgård kommer att servera dryck både inne och ute under hela kvällen.

Får du inte tag i en av de 30 platserna, måste du och ditt sällskap (1-6 personer) ställa er i kö genom att hämta en kölapp och lämna ett telefonnummer i Videgårds bar och sedan vänta på att bli uppropade. Denna kväll öppnar även Videgårds uteservering upp för väntande och färdigätna gäster.

Priset ligger på 245 kronor per person, exklusive dryck och inkluderar tilltugg och en skål ramen.