Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Totemo Ramen

4,8 • 12 recensioner
Totemo Ramen

Egentillverkade nudlar och utvalda ekologiska råvaror är vad som serveras på den här specialiserade ramenbaren vid Sankt Eriksplan. Menyn är liten och traditionell och barstolarna du sitter på kommer från Woodstockholms verkstad på Söder.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
29 nov 2018

Så äntligen fick man testa Totemo Ramen. Det är ju inte det allra mest lättillgängliga stället om man säger så.

Det är ett hål i väggen. Ca 12 platser. Kö hela vägen utanför dörren. När jag gick strax innan... Visa hela »

Listad i: Helglunchfavoriter
8 mar 2019

Äter här så ofta som tillgängligheten tillåter, det är som sagt ett hål i väggen och endast lunchtider. Take away funkar inte heller utan det är kö till platserna som gäller.

Håller alltid samma nivå i mina ögon och... Visa hela »

22 okt 2018

Fantastiskt ramen med en smakrik buljong som värmde upp en kall höstdag. Köttet var oerhört mört, nästan smälte i munnen! Nudlarna ligger dock inte helt på plussidan, lite för spänstiga för min smak. Men allt annat vägde upp det. Visa hela »

12 jun 2019

Buljongen ger en Umami käftsmäll som heter duga! Var beredd på att stå i kö och känna sig något stressad när du äter. Men vet du? Det är värt det!

5 sep 2018

Totemo ramen går du till när du har halvdag eller en lördag efter en dansade fredagskväll! Gärna själv. Älskar att gå hit själv. Försök komma tidigt eller var beredd på att köa väldigt, väldigt länge. (Det är vä... Visa hela »

12 maj 2017 · Uppdaterad

Världsklass Ramen!!

29 nov 2017

Bästa ramen jag ätit sedan Adam och Albin öppnade Tvätteriet. Dessa känns dock mer Japanska och stället får en att känna sig mer i Tokyo än i Stockholm. Litet ställe med få platser men maten väger över. Alla som gillar ramen bör... Visa hela »

9 aug 2019

Ofta lång kö, men gick dit för en tidig lunch, så gick ändå hyfsat snabbt. Litet och trångt, men sååå gott!

20 aug 2018 · Uppdaterad

Äntligen fick jag pröva deras otroligt goda ramen! Efter att ha varit i Japan måste jag säga att Totemo levererade ramen i japansk tappning! Wow!! Var där i god tid, vid 11.30 var det fullt.

7 mar 2019

Efter en halvtimmes kö fick jag äntligen prova spicy miso ramen! Jag blev inte besviken, smakrik härlig buljong och knaprigt fläsk. Såg att dom använde gasolbrännare, genialt!!

Kommer definitivt komma hit ofta trots kö och det något tilltagna p... Visa hela »

23 okt 2018

Mitt bästa ställe, om jag visste hur man gjorde en sån där lista hade jag listat detta ställe på bästa-listan.

Listad i: Bästa listan
23 feb 2019

Bästa ramen i Stockholm. Jag beställde en spicy ramen med marinerat fläsk och marinerat ägg. Buljongen var riktigt smakrik, fläsket var mört, rikligt med nudlar i skålen som var al dente och det marinerade ägget var pricken över iet. För den som ä... Visa hela »