Totemo Ramen

4,6
24 betyg
Ramenrestaurang
Hemsida
Instagram
Totemo Ramen
4,6
24 betyg
Hemsida
Instagram

Egentillverkade nudlar och utvalda ekologiska råvaror är vad som serveras på den här specialiserade ramenbaren vid Sankt Eriksplan. Menyn är liten och traditionell och barstolarna du sitter på kommer från Woodstockholms verkstad på Söder.

Föreslå ändringar

Recensioner av Totemo Ramen

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
29 nov 2018

Så äntligen fick man testa Totemo Ramen. Det är ju inte det allra mest lättillgängliga stället om man säger så.

Det är ett hål i väggen. Ca 12 platser. Kö hela vägen utanför dörren. När jag gick strax innan... Visa hela »

Listad i: Helglunch
5 sep 2018

Totemo ramen går du till när du har halvdag eller en lördag efter en dansade fredagskväll! Gärna själv. Älskar att gå hit själv. Försök komma tidigt eller var beredd på att köa väldigt, väldigt länge. (Det är vä... Visa hela »

16 mar 2020

Passade på nu i Coronatider att smita in här på en lunch. Vanliga fall när jag går förbi här är det kö ut på gatan vid 13 tiden men idag var det ingen kö. Provade deras vegan med ett ägg också, 170 kr för en skål nudlar... Visa hela »

8 mar 2019

Äter här så ofta som tillgängligheten tillåter, det är som sagt ett hål i väggen och endast lunchtider. Take away funkar inte heller utan det är kö till platserna som gäller.
Håller alltid samma nivå i mina ögon och vä... Visa hela »

12 jun 2019

Buljongen ger en Umami käftsmäll som heter duga! Var beredd på att stå i kö och känna sig något stressad när du äter. Men vet du? Det är värt det!

22 okt 2018

Fantastiskt ramen med en smakrik buljong som värmde upp en kall höstdag. Köttet var oerhört mört, nästan smälte i munnen! Nudlarna ligger dock inte helt på plussidan, lite för spänstiga för min smak. Men allt annat vägde upp det. Visa hela »

12 maj 2017 · Uppdaterad

Världsklass Ramen!!

29 nov 2017

Bästa ramen jag ätit sedan Adam och Albin öppnade Tvätteriet. Dessa känns dock mer Japanska och stället får en att känna sig mer i Tokyo än i Stockholm. Litet ställe med få platser men maten väger över. Alla som gillar ramen bör... Visa hela »

11 jul 2022

Stockholms bästa ramen! Dock litet ställe med få platser, så äter nog inte där lika ofta som jag hade velat.

19 sep 2019

På oväntad plats finner du detta hål i väggen! Trångt som tusan och högst begränsade öppettider.

Testade spicy ramen, god krämig ramen med bra kött och buljong. Nudlarna var sådär al dente.

Blev jag helt såld,... Visa hela »

29 apr 2022

Så jäkla otroligt bra ramen! Hit kommer jag gärna varje dag och äter. Fullpott!

15 jan 2020

Åt en Vegan Spicy Ramen med bl a vegansk buljong, tofu och svamp. Otroligt fyllig och lite "grumlig" buljong med mycket smak. Var beredd på kö, litet ställe som är väldigt poppis men värt att vänta en stund.

23 okt 2018

Mitt bästa ställe, om jag visste hur man gjorde en sån där lista hade jag listat detta ställe på bästa-listan.

Listad i: Bästa listan
20 aug 2018 · Uppdaterad

Äntligen fick jag pröva deras otroligt goda ramen! Efter att ha varit i Japan måste jag säga att Totemo levererade ramen i japansk tappning! Wow!! Var där i god tid, vid 11.30 var det fullt.

9 aug 2019

Ofta lång kö, men gick dit för en tidig lunch, så gick ändå hyfsat snabbt. Litet och trångt, men sååå gott!

23 feb 2019

Bästa ramen i Stockholm. Jag beställde en spicy ramen med marinerat fläsk och marinerat ägg. Buljongen var riktigt smakrik, fläsket var mört, rikligt med nudlar i skålen som var al dente och det marinerade ägget var pricken över iet. För den som ä... Visa hela »

7 mar 2019

Efter en halvtimmes kö fick jag äntligen prova spicy miso ramen! Jag blev inte besviken, smakrik härlig buljong och knaprigt fläsk. Såg att dom använde gasolbrännare, genialt!!
Kommer definitivt komma hit ofta trots kö och det något tilltagna priset..

10 okt 2019

Alltid kul att komma hit och hamna i Japan för en stund. Den veganska ramen är otroligt god och full med umami. Jag längtar alltid tillbaka hit.

22 feb 2020

Stockholmarna kan skatta sig lyckliga. Totemo Ramen var kanon. Bra ramen och grym lokal som lyckades transportera mig tillbaka till Tokyo

6 mar 2020

Riktigt bra ramen. Nudlarna va grymma och buljongen smakrik. Synd att det inte finns fler sittplatser.

Sida 1 av 2