Kocken Viktor Westerlind tar över rollen som kökschef på anrika restaurangen Operakällaren i Stockholm, efter Stefano Catenacci, i augusti.
Efter många års arbete på stjärnkrogar såsom F12, Frantzén och nu senast Aira, tar Viktor Westerlind över köket på Operakällaren den 1 augusti.
– Vi ser fram emot att gå in i Operakällarens nästa fas tillsammans med en sådan erfaren och hyllad kock som Viktor Westerlind, säger Abbe Ibrahim, VD på Operakällaren, i ett pressmeddelande.
Den 37-årige kocken har en imponerande meritlista och har tidigare belönats med bland annat tre stjärnor i Guide Michelin tillsammans med restaurang Frantzén. Utöver sina många år som kökschef har Viktor tävlat för svenska kocklandslaget där han tagit silver i Culinary World Cup och guld i Culinary Olympics. År 2009 vann han även Årets Kock.
Viktor Westerlind börjar sin nya roll den 1 augusti, inför restaurangens öppning i slutet av samma månad.