Med start den 22 oktober är det vildsvinsvecka på Vassa Eggen. Vildsvinskött är extra gott nu på hösten då vildsvinen har lagt på sig under sommaren. Vildsvinen som serveras kommer från fälten och skogarna utanför Järna och väger cirka 35 kilo och är knappt ett år gamla.
- På Vassa Eggen gillar vi gris och vi gillar vilt, alltså älskar vi vildsvin. Vildsvin, som mycket annat vilt, kräver sin kock och det är därför väldigt roligt att jobba med. Man ska veta vad man håller på med då köttet annars kan bli torrt och segt. Vi garanterar en riktig festmåltid på en riktig delikatess! Säger Christian Olsson, krögare.
Meny
Vildsvinskorv med silverlökskräm och rökt märg
Vildsvinsmacka med kantareller och rökt majonnäs
Helgrillat vildsvin med tryffelaioli och pommes frites
Flintastek på vildsvin med mild vitlökskräm, murklor och spetskål.
Mer information: Vassa Eggen Steakhouse