Viltvecka på Lydmar

Viltvecka på Lydmar

Johanna Lagerkranser, Content Writer SE, Thatsup Johanna Lagerkranser, Content Writer SE, Thatsup
Johanna Lagerkranser

Mellan den 18-24 november bjuder Lydmar in till vilt på menyn. Under en vecka kan man bland annat äta vildand, rådjur och älg med diverse höstlika tillbehör på restaurangen. Den 21 november står även vinproducenten Chapoutier i fokus med sina berömda viner som serveras till maten.

Tipsa oss

Tycker du att vi har missat något i artikeln?

Vi på Thatsup har lång erfarenhet av att guida våra läsare till stans guldkorn. Sedan 2008 har våra redaktörer skrivit initierade guider till bland annat restauranger, barer, caféer, hotell och frisörer. Våra guider består av handplockade tips baserade på vår lokalkännedom och de uppdateras bland annat med hjälp av vår fokusgrupp där vi gemensamt diskuterar urval och innehåll. Vi arbetar ständigt med att inspirera och ge dig bästa möjliga upplevelse, var du än är och vad du än letar efter.