Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Lydmar

4,1
32 betyg
Redigera Lydmar
Lydmar

Med tvättäkta vardagsrumskänsla och utsikt över Strömmen lockar Lydmar Hotels restaurang både stockholmare och internationella gäster till Blasieholmen för att äta, dricka och umgås i populär hemmamiljö. Missa inte heller den dolda uteterrassen eller livemusiken under sommaren.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
25 feb 2019

Var där på söndagslunch men min kära far. Superhärlig inredning och god mat. Pappa tyckte det var för högljutt, något som jag tyckte var en stämninghöjare.

21 dec 2014

Fantastisk miljö, bland mina absoluta favoriter i Stockholm. Även uteserveringen (på terrassen) är väldigt trevlig att sitta och äta på under sommaren. Jag har bara ätit här två gånger, och båda gångerna burgare, så jag ska... Visa hela »

21 nov 2021

Lydmar är en gammal klassiker jag inte besökt på flera år, men allt är sig likt. Mysig lokal som känns som ett vardagsrum, med bokhyllor och fotöljer. Var här på brunch som bestod av en egg benedict med lax. Det var absolut gott, och spec pommesen som... Visa hela »

27 jan 2020

Käkade brunch här med päronen efter besök på Moderna Museet. Vi kom vid ca kl 13 en lördag och fick ett bord med riktigt sköna fåtöljer! Det var som att sjunka ner hemma i vardagsrummet. Farsan tyckte ljudnivån var lite hög pga DJ men accepta... Visa hela »

27 okt 2018

Lydmar restaurang är grym.
Var där en lördag nyligen och åt middag med min kille. Vi gillar att sitta i sköna fåtöljer och det finns det mycket av på Lydmar, som gjort för flera timmars häng. Vi åt lite snacks till
drinken- Marinera... Visa hela »

6 nov 2018

Jag älskar deras innergård. Sagolik och undangömd. Medelhavsinspirerat och romantiskt. Maten är ok, smakar som det bör, inget man ramlar av stolen för och klart överprisad, vilket antyder att du egentligen betalar för den lyxiga atmosfären.
Skön... Visa hela »

Listad i: Uteservering
14 maj 2020

Har än så länge bara ätit på terrassen som är öppen på sommaren. Överraskad över hur lugn och fantastiskt trevligt det är där givet hur fullt uteserveringen vid entren alltid är (vilken också är trevlig). Den känns s... Visa hela »

Listad i: Favourites
28 dec 2014

Lydmar är ett ställe som får en att känna sig hemma direkt när man kliver igenom dörren. Jättegod mat i underbar miljö. Hamburgaren är en klassiker och är alltid god.
På sommaren är det trevligt att ta ett glas på terrassen oc... Visa hela »

12 aug 2021

Inte de största portionerna, men maten är riktigt bra. Underbar matjestårta, tonfisktartar och ”brulle” höll nära högsta klass vid senaste besöket

19 maj 2015 · Uppdaterad

Lydmar är ett ställe som är lika härlig lördag förmiddag, söndag eftermiddag som fredag kväll. Personalen och inredningen skapar vardagsrums-känsla, om ens vardagsrum hade en bar.

6 feb 2018

En klar favorit under de varmare månaderna då man kan sitta med bästa solläge på deras uteservering med utsikt över Stockholm. Tillhör topplistan över bästa uteserveringar!

Listad i: Sommarfavoriter
10 mar 2015 · Uppdaterad

En av Stockholms absolut trevligaste barer. Vardagsrumskänsla och samtidigt fräscht. Perfekt komplement till terrassen på sommaren.

Uppdatering maj, 2015:
Var på Lydmar igår med ett större sällskap och alla var väldigt nöjda med restaurangen.

Listad i: Sommar
25 dec 2014

En favorit hos mig som jag ständigt går tillbaka till. Är man som jag förtjust i både det fransk/svenska köket blir man inte besviken. Jag äter oftast franksråbiff som är en av stans bästa. Sommarens terass är ett måste!

21 dec 2014

Har varit på Lydmar ett par gånger nu och varje gång mottagits av väldigt trevlig personal. Det är gemytligt med skön hemmakänsla. Menyn är ganska klassisk, senast åt jag som vanligt deras italienska råbiff som är en av mina råbiff-fa... Visa hela »

10 apr 2019

Gillar verkligen känslan man får av att gå in i någons vardagsrum. Maten är helt ok men anledningen att jag går hit är för att de spelar härlig musik under hela kvällen (inte bara sent) och den mysiga hemma-hos-stämningen.

7 sep 2015

Inredningen är ju magisk - som att slå sig ner i någons lyxiga våning. Även om maten inte skulle vara bra – det är den, men rätt klassisk, inte så nytänkande – så är det värt ett besök enbart för atmosfären. Visa hela »

31 maj 2015

Jag har inte ätit här än men gillar miljön & drinkarna starkt. Kan varmt rekommendera deras terass där jag mer än gärna tar en drink på sommaren. Be gärna bartendern om tips på drinkar utifrån några smaker du gillar så tror ja... Visa hela »

6 jun 2019

Lydmar är en restaurang som jag går till varje gång jag är i Stockholm. Personalen är otroligt trevlig, tillmötesgående och familjär - precis som känslan när man går in genom dörren. Bokhyllorna fyllda med viner och böcker samt de... Visa hela »

28 jul 2019

Trevlig personal och härlig miljö. Åt en supergod omelett!

23 okt 2020

Trevlig miljö, trevlig personal men väldigt hög musik. Maten 2 x (moule) kom in kall. Tas ut och kommer tillbaka uppvärmd med flera musslor torra som resultat. Ingen ny pommes erbjöds så den fick vi äta kall. Såsen (grädden) var helt smaklös. Kan... Visa hela »

Sida 1 av 2

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.