I mars gästas Torpedverkstan av cateringfirman Chefly, som tillsammans med meriterade gästkockar tolkar smaker från hela världen.
Chefly-grundarna Ruben Blomdahl och Douglas Fagerman har tidigare gästspelat i bland annat Hollywood, Miami och Karibien. Under fyra helger i mars tar de över Torpedverkstan på Skeppsholmen och serverar skräddarsydda menyer från sin tioåriga karriär.
Det blir även besök av flera andra välrenommerade tävlingskockar och krögare som är med och sätter sin prägel på menyn. Först ut den 6-8 mars är tävlingslaget Stockholm Culinary Team, följt av bland andra stjärnkrögaren Jürgen Grossman och medlemmar från det Svenska Kocklandslaget.
6-8 mars: Kockar och konditorer från Stockholm Culinary Team
13-15 mars: Douglas Fagerman och Ruben Blomdahl (Chefly)
20–22 mars: Jürgen Grossman (Gässlingen, Restaurang GQ)
27–28 mars: Kockar och konditorer från Kocklandslaget