Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Torpedverkstan

0,0 • 0 recensioner
Torpedverkstan

Suktar du efter en lunch, middag eller brunch med latinamerikanska förtecken? Belägen intill vattnet i en gammal verkstad, ute på mysiga Skeppsholmen, bjuder Torpedverkstan in till en matupplevelse med både internationella och mexikanska influenser, med utvalda rätter tillagade på svenska råvaror.

I den industriella lokalen ute på Skeppsholmen, med handplockade franska industrilampor i taket, vill Torpedverkstan skapa en oas för såväl stockholmare som turister. Här ryms den mysiga matsalen med sociala bord, samt den intima baren med en gedigen dryckesmeny som erbjuder allt från cocktails och vin till öl och bubbel – liksom flera alkoholfria alternativ. Det finns även en levande musikscen i restaurangen som sätter extra guldkant på kvällen.

Tisdagar till fredagar serveras dagens lunch där det ingår sallad, bröd eller kaffe och varje vecka erbjuds även ett vegetariskt alternativ på menyn. Under kvällarna övergår menyn till att presentera ett bredare urval av olika kök med tillhörande maträtter. Du hittar flera alternativ med mexikanska influenser, som en sektion med tacos, men även klassiker som toast skagen, moules marinières och råbiff.

Torpedverkstans populära brunch serveras under helgerna och hit kan du gå för att njuta av omtyckta rätter såsom french toast, eggs benedict, avokadotoast eller brunch tacos – som du själv komponerar ihop efter tycke och smak. Precis intill kajen, bland förtöjda båtar och med utsikt över vattnet, hittar du restaurangens pittoreska uteservering. Här kan du sitta under stora parasoller under årets varmare månader.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Torpedverkstan!