Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Torpedverkstan

3,0
7 betyg
Redigera Torpedverkstan

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Torpedverkstan

3,0
7 betyg
Redigera Torpedverkstan

Suktar du efter en lunch, middag eller brunch med latinamerikanska förtecken? Belägen intill vattnet i en gammal verkstad, ute på mysiga Skeppsholmen, bjuder Torpedverkstan in till en matupplevelse med både internationella och mexikanska influenser, med utvalda rätter tillagade på svenska råvaror.

I den industriella lokalen ute på Skeppsholmen, med handplockade franska industrilampor i taket, vill Torpedverkstan skapa en oas för såväl stockholmare som turister. Här ryms den mysiga matsalen med sociala bord, samt den intima baren med en gedigen dryckesmeny som erbjuder allt från cocktails och vin till öl och bubbel – liksom flera alkoholfria alternativ. Det finns även en levande musikscen i restaurangen som sätter extra guldkant på kvällen.

Tisdagar till fredagar serveras dagens lunch där det ingår sallad, bröd eller kaffe och varje vecka erbjuds även ett vegetariskt alternativ på menyn. Under kvällarna övergår menyn till att presentera ett bredare urval av olika kök med tillhörande maträtter. Du hittar flera alternativ med mexikanska influenser, som en sektion med tacos, men även klassiker som toast skagen, moules marinières och råbiff.

Torpedverkstans populära brunch serveras under helgerna och hit kan du gå för att njuta av omtyckta rätter såsom french toast, eggs benedict, avokadotoast eller brunch tacos – som du själv komponerar ihop efter tycke och smak. Precis intill kajen, bland förtöjda båtar och med utsikt över vattnet, hittar du restaurangens pittoreska uteservering. Här kan du sitta under stora parasoller under årets varmare månader.

Användarbilder på Torpedverkstan Visa alla

  • Lägg till bild
  • Club sandwich – Bild från Torpedverkstan av Adam L.
  • Augustikväll  – Bild från Torpedverkstan av Hanna  P.
  • Augustikväll  – Bild från Torpedverkstan av Hanna  P.
  • Bild från Torpedverkstan av Ida B.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
16 jul 2019 · Uppdaterad

Edit 2022: Nytt besök på Torpedverkstan. Blir en sänkning av betyget. Halvdålig service, för små rätter och maten var väl helt ok men inte mer. Åt en clubsandwich, som var hyfsat god men på tok för liten.

Originalrecension 2019: To... Visa hela »

15 jul 2019

Jag vill verkligen, verkligen tycka om det här stället mer än vad jag gör. Men det lever inte riktigt upp till den bild jag har av stället.

Platsen ute på Skeppsholmen är ju inget annat än helt magisk. Vi var här en varm sommardag och satt på... Visa hela »

10 dec 2019

Vi var helt ensamma först och då var personalen väldigt serviceinriktad. Sen kom två större sällskap och min beställning av musslor glömdes bort. Dock var de serviceinriktade när de insåg att de missat beställningen. Maten är god men had... Visa hela »

11 feb 2022

Mysig restaurang vid husbåtarna på Skeppsholmen. En lugn plats om än stimmig när det är fullt med folk på uteserveringen. Trevligt där inne med men jag har mest suttit utomhus. Maten är standard och bra, om än lite för dyr. Men så är ju... Visa hela »

22 jan 2020

Omgivningen är väldigt fin på Skeppsholmen där Torpedverkstan ligger och man får sig en härlig promenad för att komma dit då inga bussar/t-bana går hit. Coolt ställe och inredning. Rekommenderar deras brunch här då det är gott och... Visa hela »

Listad i: Favorit i repris
19 sep 2020

Det första som sägs då vi ska beställa är "Vi är underbemannade idag" med sur min. Inget mer. Troligen betyder det "Släng ur er vad ni vill ha så jag kan gå vidare", men det får bli en tolkningsfråga.

Maten som... Visa hela »

12 sep 2020

Trevlig personal och ”location” på Skeppsholmen en solig september dag. Prisvärd ”dagens” bestående av lövbiff, potatis och Café de Paris-smör för 145kr. Hutlöst dyrt (620kr) rött Nebbiolo karaffvin 😱 från egen tank som v... Visa hela »

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.