Torpedverkstan

3,1
8 betyg
Redigera Torpedverkstan

Vill du äta lunch, middag eller brunch med utsikt över vattnet och med inspiration från hela världen i en hemtrevlig miljö? Belägen intill vattnet i ett K-märkt hus, en gammal torpedverkstad från 1890, ute på mysiga Skeppsholmen bjuder Torpedverkstan in till en matupplevelse med vällagade rätter tillagade på svenska råvaror.

I den både industriella och hemtrevliga lokalen ute på Skeppsholmen, med handplockade franska industrilampor i taket, möter industriromantik havssälta. Här vill Torpedverkstan skapa en oas för såväl stockholmare som turister. Den mysiga matsalen rymmer många sociala bord, samt den intima baren med bardisk i marmor och en gedigen dryckesmeny som erbjuder allt från cocktails och vin till öl och bubbel – liksom flera alkoholfria alternativ.

Torpedverkstans meny består av skandinavisk fusion med influenser från Medelhavet, Asien och Amerika. Tisdagar till fredagar serveras lunch som dagens eller veckans vego, soppa eller burgare. Eller så väljer du lunchdealen, som utgörs av förrätt, dagens och efterrätt till ett rimligt pris. På kvällen serveras en mer bistrobetonad och bred meny med snacks, huvudrätter och smårätter som är lätta att dela till ett glas vin. På menyn finns också både fräscha och söta desserter att avsluta med – allt detta med inspiration från hela världen.

Torpedverkstans populära brunch serveras under helgerna och hit kan du gå för att njuta av omtyckta rätter såsom french toast, eggs benedict, avokadotoast och bloody marys. Helgbrunchen serveras både lördag och söndag, till tonerna av livejazz. Precis intill kajen, bland förtöjda båtar och med utsikt över vattnet, hittar du restaurangens stora uteservering. Här kan du sitta under stora parasoller under årets varmare månader.

Användarbilder på Torpedverkstan Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Torpedverkstan av Josefin J.
  • Bild från Torpedverkstan av Josefin J.
  • Bild från Torpedverkstan av Josefin J.
  • Club sandwich – Bild från Torpedverkstan av Adam L.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
4 mar 2023

Åt lördagsbrunch på Torpedverkstan och det är riktigt bra! Ligger ute på Riddarholmen, så en mysig liten promenad ut dit där man kanske inte befinner sig allt för ofta. Bra brunchmeny! Jag åt en eggs Benedict som verkligen var perfekt tillagad, jä... Visa hela »

16 jul 2019 · Uppdaterad

Edit 2022: Nytt besök på Torpedverkstan. Blir en sänkning av betyget. Halvdålig service, för små rätter och maten var väl helt ok men inte mer. Åt en clubsandwich, som var hyfsat god men på tok för liten.

Originalrecension 2019: To... Visa hela »

15 jul 2019

Jag vill verkligen, verkligen tycka om det här stället mer än vad jag gör. Men det lever inte riktigt upp till den bild jag har av stället.

Platsen ute på Skeppsholmen är ju inget annat än helt magisk. Vi var här en varm sommardag och satt på... Visa hela »

10 dec 2019

Vi var helt ensamma först och då var personalen väldigt serviceinriktad. Sen kom två större sällskap och min beställning av musslor glömdes bort. Dock var de serviceinriktade när de insåg att de missat beställningen. Maten är god men had... Visa hela »

11 feb 2022

Mysig restaurang vid husbåtarna på Skeppsholmen. En lugn plats om än stimmig när det är fullt med folk på uteserveringen. Trevligt där inne med men jag har mest suttit utomhus. Maten är standard och bra, om än lite för dyr. Men så är ju... Visa hela »

22 jan 2020

Omgivningen är väldigt fin på Skeppsholmen där Torpedverkstan ligger och man får sig en härlig promenad för att komma dit då inga bussar/t-bana går hit. Coolt ställe och inredning. Rekommenderar deras brunch här då det är gott och... Visa hela »

Listad i: Favorit i repris
19 sep 2020

Det första som sägs då vi ska beställa är "Vi är underbemannade idag" med sur min. Inget mer. Troligen betyder det "Släng ur er vad ni vill ha så jag kan gå vidare", men det får bli en tolkningsfråga.

Maten som... Visa hela »

12 sep 2020

Trevlig personal och ”location” på Skeppsholmen en solig september dag. Prisvärd ”dagens” bestående av lövbiff, potatis och Café de Paris-smör för 145kr. Hutlöst dyrt (620kr) rött Nebbiolo karaffvin 😱 från egen tank som v... Visa hela »