Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Torpedverkstan

3,5
4 recensioner

Torpedverkstan

3,5
4 recensioner
Torpedverkstan

I en gammal verkstad på Skeppsholmen bjuder Torpedverkstan på en meny med mexikanska streetfood-influenser och svenska råvaror. Lokalen, som tidigare tillhörde restaurang Hjerta, är inredd i industristil med handplockade franska industrilampor. Här vill man skapa en oas för såväl stockholmare som turister, med matsal, bar och en levande musikscen - för att inte tala om den pittoreska uteserveringen precis vid kajen.

Användarbilder på Torpedverkstan Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Torpedverkstan av Ida B.
  • Bild från Torpedverkstan av Ida B.
  • Bild från Torpedverkstan av Ida B.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
16 jul 2019

Torpedverkstan har verkligen lyft detta ställe, som var lite trist innan. Riktigt trevlig uteservering, med fin utsikt över hamnen och båtarna på Skeppsholmen. Fick lite halvkonstigt intryck av hovmästaren, men trevlig service i övrigt. Började med en alkoholfri... Visa hela »

10 dec 2019

Vi var helt ensamma först och då var personalen väldigt serviceinriktad. Sen kom två större sällskap och min beställning av musslor glömdes bort. Dock var de serviceinriktade när de insåg att de missat beställningen. Maten är god men had... Visa hela »

15 jul 2019

Jag vill verkligen, verkligen tycka om det här stället mer än vad jag gör. Men det lever inte riktigt upp till den bild jag har av stället.

Platsen ute på Skeppsholmen är ju inget annat än helt magisk. Vi var här en varm sommardag och satt på... Visa hela »

22 jan 2020

Omgivningen är väldigt fin på Skeppsholmen där Torpedverkstan ligger och man får sig en härlig promenad för att komma dit då inga bussar/t-bana går hit. Coolt ställe och inredning. Rekommenderar deras brunch här då det är gott och... Visa hela »

Listad i: Favorit i repris