Vårlamm, sparris och Provence på Le Rouge

Vårlamm, sparris och Provence på Le Rouge

Under våren och sommaren är flera klassiska teman att vänta på Le Rouge.

Veckorna inleds med helfranskt ett par dagar i mars och fortsätter med populärt frigående vårlamm under större delen av april. Vill du testa den tyska vårsparrisen på nya sätt blir det tillfälle även för detta i april och maj - bland annat kommer den att serveras i form av glass. I juni kan man därefter boka bord och bli serverad mat från det provencalska köket; örter, lavendel, viner och allt som hör till.


Datum

Gout de France, 19-21 mars

Vårlamm, 3-24 april

Sparrisveckor, 24 april - 15 maj

Provence, 19-22 juni

Mer information: Brasserie Le Rouge

Tipsa oss

Tycker du att vi har missat något i artikeln?

Vi på Thatsup har lång erfarenhet av att guida våra läsare till stans guldkorn. Sedan 2008 har våra redaktörer skrivit initierade guider till bland annat restauranger, barer, caféer, hotell och frisörer. Våra guider består av handplockade tips baserade på vår lokalkännedom och de uppdateras bland annat med hjälp av vår fokusgrupp där vi gemensamt diskuterar urval och innehåll. Vi arbetar ständigt med att inspirera och ge dig bästa möjliga upplevelse, var du än är och vad du än letar efter.