Wagyu-vecka på Grill

Wagyu-vecka på Grill

Tisdagen den 24 mars kör Grill igång Wagyu-veckan. Köttfesten pågår under under fem dagar till och med lördagen. Under veckan serveras wagyukött på deras "Grill steak"-meny och ni får chansen att prova diverse olika styckdetaljer av fullblogswagyukossor från Japan, Chile och Australien. Bland annat biff och entrecôte från KOBE, som är det finaste kött man kan äta. Wagyuköttet är känt för sin otroligt höga marmoreringsgrad, smakrikhet och kvalitet.

Mer information: Grill

Tipsa oss

Tycker du att vi har missat något i artikeln?

Vi på Thatsup har lång erfarenhet av att guida våra läsare till stans guldkorn. Sedan 2008 har våra redaktörer skrivit initierade guider till bland annat restauranger, barer, caféer, hotell och frisörer. Våra guider består av handplockade tips baserade på vår lokalkännedom och de uppdateras bland annat med hjälp av vår fokusgrupp där vi gemensamt diskuterar urval och innehåll. Vi arbetar ständigt med att inspirera och ge dig bästa möjliga upplevelse, var du än är och vad du än letar efter.