Pressbild Pressbild

Westfield Täby Centrum firar lansering med festivalvecka

Westfield fortsätter sin resa och expanderar med Westfield Täby Centrum. Lanseringen sker med buller och bång under en festivalvecka med späckat schema och artister som Molly Sandén, Theoz och Sabina Ddumba.

Täby Centrum blir Nordens och Sveriges andra Westfield-centrum efter Westfield Mall of Scandinavia i Solna. Lanseringen firas storslaget med en festivalvecka som startar lördag den 8 oktober. Komikern Filip Dikmen fungerar som konferencier för programmet, där bland andra Theoz, Yankho och Sabina Ddumba uppträder. Kvällen avslutas med Molly Sandén som huvudartist.

Förutom själva lanseringskvällen bjuder festivalen på ett fullspäckat program hela veckan med överraskningar och erbjudanden i samarbete med gallerians butiker. Man kan tävla om en plats till meet & greet med Molly Sandén, träffa matprofiler från Sveriges mästerkock, gå på show och pyssel med Täby-Katten i ny päls, gaming-turnering med priser, morgonyoga med Sway och modevisning med fokus på hållbara kläder. Hela festivalen är kostnadsfri och öppen för alla.

Westfield-festivalen pågår den 8-16 oktober.

Information
Visa på karta