Westfield Täby Centrum

3,7
7 betyg
Köpcentrum
Westfield Täby Centrum
3,7
7 betyg

Bara 15 km utanför vår huvudstad hittar man ett av Sveriges absolut största köpcentrum. Här inne finner man 160 butiker och affärer för alla tänkbara situationer, mängder med restauranger för att stilla såväl sockerbehov som riktigt hungriga magar, bank- och postkontor och bio. Helt enkelt ett upplägg för att underhålla såväl den mest svårroade som lättroade! Med mängder av ljusinsläpp, vita väggar, golv och tak och olika våningar som inbjuder till strosande är det bara att bege sig dit och låta sig bli begeistrad.

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från Westfield Täby Centrum Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,7
7

Recensioner av Westfield Täby Centrum

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Alltid ”to go” shopping / grocery ställe för mig och min familj. Dock är det inte lika lugnare som det var en gång i tiden Men man kan ändå planera besök för att undervisa en massa folk.
Jag gillar Täby centrum för att det finns br...

Är uppvuxen i Täby och har sett det förvandlas genom åren. Nu är det stort och fräscht! Men inte för stort, utan lagom☺️ om man jämför med mall så tycker jag Täby centrum är lite lugnare. Finns bra butiker och restauranger. Det enda som j...

Fick en chock 2019 när jag åkte hit, Wow! Så stort och fräscht.

Jag var väldigt mycket här när jag var liten, här var jag å bio första gången utan föräldrar, stort! Men har haft ett uppehåll mellan 2008 tills fö...

The Westfield mall is humongous and it's easy to lose your self in it. Alot of fun and good stuff to do. So much that you'll never be bored. 2 or 3 floors and each floor contains at least 50 stores.

Stor gallerian som har allt och lite till. Från butiker med billigare varor till det mer exklusiva. Överlag tycker jag butikerna har bra service, hjälpsam personal.
Dock tycker jag nästan att gallerian är lite för stor. Första gången jag var där to...

Nog en av Stockholm till ytan största shoppingcenter. Dock blir det väldigt svårt att hitta bland alla butiker på den stora ytan.

Täby Centrum är mitt närmaste "större centrum" och jag tycker det mesta man vill ha finns här.

3.5 är nog rättvist betyg.

Standardsortiment för kläder, skor etc men även lite mindre märken samt exklusivare.

F...

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,7
7

Representerar du Westfield Täby Centrum?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Var ligger Westfield Täby Centrum?

Westfield Täby Centrum ligger på Täby centrum, Täby. I närheten ligger Täby centrum.