Yasuragi utnämns till Sveriges bästa spa 2019

De renoveringar och förbättringar som gjorts på Yasuragi de senaste åren har gett resultat. Det populära bad- och konferenshotellet i Nacka har, under en prisceremoni i Dubai, fått ta emot utmärkelsen "Sweden's Best Hotel Spa".

Yasuragi har sedan 1997 varit en populär favorit när det kommer till spaanläggningar. Här kan man bada på japanskt vis i varma källor, både utomhus och inomhus, unna sig olika behandlingar och äta i någon av de tre restaurangerna. I februari förra året öppnade de åter upp portarna efter åtta månaders renovering och visade då upp en helt omgjord spaanläggning, inspirerad av den japanska badkulturen.

World Spa Awards är utmärkelsen som utvecklades för att fungera som ett riktmärkte för spetskompetens och för att främja tillväxt inom spaturism. Vinnaren utses av yrkesverksamma inom spaindustrin, samt allmänheten som får rösta online. Under prisutdelningen, som hölls den 21 oktober på Aramani Hotel i Dubai, fick Yasuragi ta emot priset för "Sweden's Best Hotel Spa".

– Jag känner mig väldigt ödmjuk inför att vi än en gång får en utmärkelse vid en stor internationell prisceremoni. Vi arbetar för att konstant utveckla både våra miljöer och vår serviceupplevelse. Utmärkelser likt denna sporrar oss att vara på topp och ge av vårt bästa till våra gäster kommenterar Jimmy Myhrinder, chef för japanska badet på Yasuragi, som var på plats och tog emot priset.

Fler förändringar är på gång i spahotellet då deras berömda Yukatan (en japansk morgonrock som man får vid besöket) nu byts ut från det klassiska mönstret, som varit en symbol för anläggningen, till ett nytt mer harmoniskt mönster som även återkommer i den nya interiören.