Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Det japanska badet ute i Saltsjö-Boo har länge varit en plats för avkoppling och välmående. Här finns inte bara själva badet och spaanläggningen, utan även hotellrum, restauranger och konferenslokaler. 2018 invigdes Saishoku, en restaurang med rawfood och veganrätter på menyn. Du hittar även cocktailbar och sakebar på Yasuragi.

Användarbilder på Yasuragi Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Yasuragi av Lisa W.
  • Bild från Yasuragi av Lisa W.
  • Bild från Yasuragi av Ida B.
  • Bild från Yasuragi av Ida B.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
7 apr 2016

Tyvärr blev jag påtagligt besviken efter mitt besök. Hade förvisso höga förväntningar, men hade nog varit besviken ändå. Bokade med övernattning, behandling samt med avsmakningsmeny i teppanyaki-restaurangen (den exklusiva). Runt 6,5-7 tusen har ja... Visa hela »

31 okt 2018

Dyrt men värt
Helt fan-tas-tiskt!
Hade spapaket med övernattning. Då ingår entré till japanska badet, Te- och fruktbuffé, frukostbuffé, 3-rätters middag, aktiviteter enligt dagsprogram och du får en yukata (japansk bomullsrock) och badkl... Visa hela »

14 feb 2023

Jag har varit på Yasuragi 2 gånger, första gången med en vän och andra gången på jobb. Båda gångerna slås man av vilken magisk miljö, känsla och vilket lugn det är på Yasuragi och naturen runt omkring. Älskar att det... Visa hela »

6 feb 2020

Bästa spa-hotellet jag besökt i landet. Har varit här vid två tillfällen och båda gångerna valt avsmakningsmenyn teppanyaki-style. Jag kan verkligen rekommendera det eftersom det är lekfullt, socialt och helt fantastiskt gott. Vi valde sake dryckespaketet t... Visa hela »

17 dec 2019

Helhetsbetyg: 5/5! ÄLSKADE Yasuragi. Stort spaområde, toppfräscht och så även i omklädningsrummet. Uppskattade framförallt utomhusspadelen, så härligt att det ligger ute i naturen med en massa träd runtomkring. Väldigt avslappnande. Kan dessv... Visa hela »

6 jun 2016

Trevligt men uppfyllde inte förväntningarna. Det var dyrt och rummen höll låg standard överlag, men speciellt med tanke på vad besöket kostade. Maten var även det under förväntningarna. De uppvärmda poolerna var trevliga. Massagen var väl... Visa hela »

12 maj 2016

Jag hade ganska höga förväntningar för detta hyllade ställe! Blev ganska besviken, visst var det mysigt och så, men tror snarare att det berodde på sällskapet. Blev överraskad att åka hit med min sambo och vi stannade över natten. Åt ä... Visa hela »

28 feb 2018

Jag hade högre förväntningar på Yasuragi än vad de levererade tyvärr. Nu råkade vi pricka in sportlovet förra året vilket var en miss då man fick ta med sig barn just då, detta skapade inte den avslappnade och härliga stämning man... Visa hela »

28 feb 2019

Yasuragi är och kommer kanske alltid vara ett av Sverige främre spa anläggningar, delvis eftersom de verkligen anammat den japanska kulturen men även då de verkligen håller en hög service. Allt från gungande stolar som man får sova i (min favoritsyssl... Visa hela »

24 maj 2021

Jag har varit på Yasuragi 4 gånger och tycker det är lungt och skönt där , dock ett stort minus är deras sommardrive dom har :-( fruktansvärt med skrikande barn , blöjor som låg nere vid utepoolerna , samt att det mesta var stängt då , vi h... Visa hela »

9 maj 2019

Översätt till svenska »

We happened to visit a quite slow weekend, so our stay at the spa including a 3 course dinner was a lovely experience. The only reason it´s not 5/5 for me is the pricetag. I don´t thing this destination is supposed to be a "value for money experience", sure - but this is a love... Visa hela »

11 okt 2020

Fantastisk fint efter renoveringen! Hade bästa upplevelsen en dag mitt i veckan när det var lite mindre gäster.

11 aug 2016

Bra spa, men absolut inte värt pengarna. Vissa delar av anläggningen är väldigt mysiga, "japanska" osv, medan andra ser ut som en konferenslokal. Drar ner helhetskänslan rejält.

2 maj 2018

Nattmardröm på Yashuragi hotell, natten som jag någonsin har haft i mitt liv.

Jag var inbjudan från min arbetsplats till att deltaga på ett möta på Yasuragi hotell, Saltsjö-Boo, Hasseludden, Hamndalsvägen 6.
jag har läst tidigare b... Visa hela »

2 apr 2019

Jag hade bokat in mig och min gamla mor i dag för att vi skulle få simma lite
och njuta en hel dag i lugn och ro. Vi hade verkligen sett fram emot att få ta del
av alla förbättringar som Yasuragi skriver om på sin hemsida.

Det blev precis tvär... Visa hela »

28 dec 2018

Helt underbart! Bästa upplevelsen någonsin. Aldrig varit så avkopplad

16 nov 2016

Har beställt afterwork paket för mig själv och min man. Hade stora förväntningar men blev lite besviken över våra vistelse. Stället var större än jag tänkte och säkert över 150 pers sprang runt. Det var inte mysigt nånstans. Jag... Visa hela »

26 feb 2023

8 okt 2022

5 feb 2022

Sida 1 av 2

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.