Ät jullunch till förmån för Stockholms hemlösa

Samla vänner och familj för en värmande jullunch i Kungsträdgården till förmån för Stockholms hemlösa. Några av Sveriges främsta kockar serverar en vällagad meny och alla intäkter går oavkortat till Stadsmissionen.

Enligt tradition är det återigen dags för den årliga jullunchen vid stora scenen i Kungsträdgården, till förmån för Stockholms hemlösa. Thatsup kommer, tillsammans med flera andra företag, att vara på plats och servera jullunchen som är ett samarbete mellan Smaka på Stockholm och Stockholms Stadsmission. Det kommer serveras gröt och smörgåsar vid stora scenen, för 100 kronor per person, mellan klockan 11-14. Mathias Dahlgren, Frida Ronge och Martin Berg kommer med riktigt bra vegetariska alternativ och bland andra Paul Svensson och Sayan Isaksson står för griljering av julskinkan.

Även i år gäller specialerbjudandet "Gå en, betala för två", så att den som köper lunch till sig själv samtidigt kan bjuda en hemlös på en mättande måltid. Man uppmuntrar även till att ta med sig julklappar med särskilda önskemål om underkläder, varma kläder och strumpor – dock bara i nytt eller oanvänt skick. Mellan klockan 12 och 13 vankas det julstämning på stora scenen.