Söderbergs Bageri

4,7
3 betyg
Bageri
Söderbergs Bageri
4,7
3 betyg

Telefonplans lokala lilla bageri har allt från surdegsbröd till bullar, bakverk, tårtor och sötsaker, samt hamburgerbröd och knäckebröd. De erbjuder även frallor med pålägg på beställning, samt lite matigare alternativ som halloumiburgare. Hit hittar mängder av lokalbor för att handla med sig något nybakat eller en kopp av bageriets egenrostade kaffe. Söderbergs har inga sittplatser inomhus, däremot finns en liten uteservering sommartid.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,7
3

Recensioner av Söderbergs Bageri

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Vill ska ett extra slag för Söderbergs i semmeltider. De står högt upp på min topplista, speciellt deras croissantsemla.

Mitt go to-ställe för bröd, frallor, bullar och tårtor! Riktigt hög standard på allt som bakas där. Mysig tradition att stå och köa utanför på helgen för att köpa frallor. Brukar köpa med hem men om det är fint väder...

Köper ofta med mig frukost, kaffe, bröd och bakelser härifrån och de är verkligen alltid lika trevliga. Perfekt när man bara vill plocka upp något istället för att fika på plats.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,7
3

Representerar du Söderbergs Bageri?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Var ligger Söderbergs Bageri?

Söderbergs Bageri ligger på Cedergrensvägen 55, 12636, Hägersten-Liljeholmen. I närheten ligger Midsommarkransen, Stockholm. Närmsta tunnelbana är Telefonplans (ca 200m).