Big Ben Standup

0,0
0 betyg
Redigera Big Ben Standup

För många är The Big Ben på Folkungagatan en hederlig pub med bar och restaurang. Men vad många inte vet är att det i källaren skrattas och skojas flera dagar i veckan, det är nämligen där Big Ben Standup håller till. Hit kommer många stammisar för att se och höra både kända och okända komiker dra sina vitsar.

I entrén till The Big Ben, som också är ingången till Big Ben Standup, möts du av en klassisk pub där det serveras över 50 ölsorter och ett stort sortiment av whiskey. Kanske börjar man kvällen här, eller så tar man sikte på trappan längst in i lokalen som leder en våning ner. Här bjuder Big Ben Standup sina gäster på komik från såväl välkända som mindre kända och helt nyetablerade komiker, alla dagar i veckan, året om.

Standup-klubben är en av Stockholms äldsta och har gjort sig ett namn när det kommer till att ha de bästa komikerna i Sverige på scen. Magnus Betnér, Johan Glans, Henrik Schyffert, Petra Mede, Björn Gustafsson, Kodjo Akolor och Al Pitcher är några exempel på komiker som hållt låda här, men samtidigt som man kan ta del av dessa framgångsstjärnor släpper man även fram andra yngre, eller nya, på humorscenen.

Hit kan du gå för att skratta för dig själv, med dejten, familjen, vännerna eller kollegorna. Alla är välkomna, stora som små sällskap. Under helgen blir lokalen ofta full med folk, så vill man ha en sittplats ska man vara i god tid. Big Ben Standup håller på i ungefär två timmar varje kväll, men vill man stanna kvar efter kan man hänga i baren och och ta en drink. På helgerna blir det lite extra drag med The Big Ben Nightclub; festlig stämning med livemusik och dj:s långt in på småtimmarna.

Användarbilder på Big Ben Standup Visa alla

  • Lägg till bild

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Visa filtrerade recensioner

3 okt 2022

3 okt 2022