Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

The Big Ben

3,1
7 betyg
Redigera The Big Ben

The Big Ben är en engelsk pub med över 50 ölsorter från hela världen. I två av barerna finns dessutom ett brett sortiment av årgångswhiskey. Det finns en separat matsal med internationellt kök som passar bra för både lunch och middag och för den som bara vill ha något lätt finns en barmeny. Måndag till söndag klockan 20.00 bjuds det på skratt från olika komiker på Big Ben Standup, en trappa ner.

Användarbilder på The Big Ben Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från The Big Ben av Fredrik J.
  • Ceasarsallad med halloumi – Bild från The Big Ben av Fredrik J.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
13 sep 2022

Väldigt trevlig personal och otroligt rolig stand up. Skrattade non-stop i två timmar. Var här en lördagkväll, kan dock inte kommentera maten då vi endast drack i baren.

10 maj 2016

En rent klassisk pub, men som har det lilla extra med att ha stand-up. Men går man några gånger inom samma månad är chansen att man ser samma rutin. Det kostar ingenting att se stand-upen, men typ bara hälften av komikerna är värda att se. Käket ä... Visa hela »

15 dec 2015

Maten är över förväntan, älskar deras standup, sköna stämning och atmosfär. Bra Söder-häng-hak!

5 jun 2015 · Uppdaterad

Big Ben känns precis så som en småsunkig pub ska kännas. Alltid trevlig personal och standupen som bjuds på varje tisdag, torsdag och söndag är ett kul inslag.

28 okt 2018

Otrevlig personal

26 aug 2015

En av servitriserna försökte öppet flörta med min pojkvän. Vi tappade matlusten efter det och bestämde oss för att gå vidare till ett annat ställe för att äta. Sunkigt ställe till på köpet! Gå inte dit.

25 jun 2022

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.