The Big Ben

2,9
12 betyg
$$-$$$
Pub
The Big Ben
2,9
12 betyg

Ett besök på The Big Ben tar dig med på en resa till en klassisk pub i London. Denna engelska restaurang, belägen på Folkungagatan, har sedan 1993 försett stockholmarna med London Fine Dining samt ett stort urval av whisky och öl.

Atmosfären på Södermalmspuben The Big Ben är välkomnande, livlig – och väldigt engelsk. Här hittar du över 50 ölsorter med ursprung från världens alla hörn, ett brett sortiment av årgångswhisky samt väl utvald cognac, rom och tequila. Dryckesmenyn erbjuder även flera klassiska cocktails och vin.

Den varierade dagens lunch-menyn erbjuder dagligen minst två nya rätter, samt alltid ett vegetariskt alternativ. Kvällstid serveras självklart fish and chips, bangers och andra engelska rätter, såväl som internationella favoriter som pepparstek, risotto och fisk- och skaldjursgryta.

God mat och dryck är inte den enda anledningen att besöka The Big Ben. Här bjuds du även på underhållning i världsklass till långt in på småtimmarna. Varje helg förvandlas baren till en fest där gästerna kan dansa till musik av olika dj:s. En trappa ner huserar Big Ben Standup, humorklubben där både kända och okända komiker bjuder på skratt under veckans alla kvällar.

Oavsett om du vill prova olika sorters whisky, ha en helkväll med god mat, skratt och musik, eller helt enkelt njuta av ett glas öl i avslappnad miljö, har The Big Ben något för dig.

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från The Big Ben Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
2,9
12

Recensioner av The Big Ben

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Relativt stor bar med bra billiga priser!

Självklara ölhaket fär boende i området.
Bästa stand-upen i källaren också!!

Väldigt trevlig personal och otroligt rolig stand up. Skrattade non-stop i två timmar. Var här en lördagkväll, kan dock inte kommentera maten då vi endast drack i baren.

As soon as I arrived, the old man who runs the (mildly funny) stand-up show walked up to me and told me that I looked like I belonged to same generation as his uncle. It's hard to explain why this was so unpleasant; you should've been there. But this absurd comment ruined my night and week...

I meny står att dricka och kakor ingår i lunchen. Detta stämmer inte. Vill du ha en Pepsi då kostar det 38kr extra. Kakor finns inte. Det endast vatten och kaffe som ingår i lunch pris. Lunch 135kr + 38kr läsk = 173kr ganska dyrt.

En rent klassisk pub, men som har det lilla extra med att ha stand-up. Men går man några gånger inom samma månad är chansen att man ser samma rutin. Det kostar ingenting att se stand-upen, men typ bara hälften av komikerna är värda att se. Käket ä...

Maten är över förväntan, älskar deras standup, sköna stämning och atmosfär. Bra Söder-häng-hak!

·

Big Ben känns precis så som en småsunkig pub ska kännas. Alltid trevlig personal och standupen som bjuds på varje tisdag, torsdag och söndag är ett kul inslag.

Otrevlig personal

En av servitriserna försökte öppet flörta med min pojkvän. Vi tappade matlusten efter det och bestämde oss för att gå vidare till ett annat ställe för att äta. Sunkigt ställe till på köpet! Gå inte dit.

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Texten har översatts automatiskt.

Denna recension har filtrerats bort från totalbetyget, då den på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Var här för stand-up natt, och det var roligt! Maten var också okej! Definitivt kommer tillbaka!

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
2,9
12

Representerar du The Big Ben?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av bar är The Big Ben?

Vi har klassificerat The Big Ben som:

  • Pub
  • Ölbar
  • Whiskybar

Vad kostar det att äta på The Big Ben?

The Big Ben ligger i prisklassen Undre mellanklass ($$)/Mellanklass ($$$).

Vilken typ av mat serveras på The Big Ben?

På The Big Ben serveras bland annat:

  • Pubmat
  • Europeiskt

Serverar The Big Ben lunch?

Ja, The Big Ben har lunchserveringar.

Var ligger The Big Ben?

The Big Ben ligger på Folkungagatan 97, Södermalm. I närheten ligger Tjärhovsplan, Stockholm. Närmsta tunnelbana är Medborgarplatsen (ca 600m).