Esplanaden 3

5,0
2 betyg
Redigera Esplanaden 3

Esplanaden 3, som du hittar mitt i centrala Sundbyberg (på Esplanaden, blir inte enklare än så), är en personlig bistro och vinbar med brett sortiment av kvalitetsviner och tapas. Hit kommer den som vill ta ett glas efter jobbet, dela på några rätter eller avsluta kvällen med en avec.

På väg hem från jobbet men inte helt redo att gå hem än – ta vägen förbi Esplanaden 3 i Sundbyberg och bänka dig för ett glas vin, på egen beställning eller rekommendation. Eller, när det är dags att luta dig tillbaka och låta någon annan stå i köket medan du bara vill koppla av och äta. Kanske tillsammans med vänner, familj eller med någon speciell. Detta är en mötesplats för alla som vill umgås över mat och dryck.

Menyn består av tapas med rena enkla smaker, varav en del byts ut efter säsong och tillgång på råvaror. Tillsammans med restaurangens vinklubb serveras vin på glas till det. Här kan man slinka in på en lugn AW med vin och tapas för att sedan fortsätta vidare, eller insupa stämningen lite senare på kvällen.

Restaurangen är inhyst i en gammal vaktkur som tidigare tillhörde en kabelfabrik, och här finns såväl mindre bord som en bardisk där man kan slå sig ner på avslappnat vis. I taket hänger nyblåsta lampor i originalform.

Användarbilder på Esplanaden 3 Visa alla

  • Lägg till bild

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
19 apr 2022

Riktigt mysigt ställe och första gången jag upplever att man äter riktigt god tapas.
Ätit där flera gånger och alltid lika nöjd.

29 apr 2022

Sjukt bra Tapas , exakta smaken som man får på en riktig mysig tapas Restaurang i Spanien ! och massa olika typer av viner och Cavor :)