Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Pinchos Sundbyberg

2,5
2 betyg
Redigera Pinchos Sundbyberg
Pinchos Sundbyberg

Stig in i Pinchos värld! Här välkomnas du av en inbjudande och festlig stämning, vardag som helg. Restaurangen använder sig av ett omtalat appsystem som du använder för att göra din beställning. Maten kommer från alla världens hörn – allt från cheeseburgare till tapas eller pad thai, här finns garanterat något för alla smaklökar.

På Pinchos är allt möjligt. Kanske vill du bara äta något litet, eller stilla hungern med deras signatur-planka. Skölj ner maten med en färgglad och smakrik cocktail från deras drinklista – inte heller här har man sparat på krutet. Råvarorna och innehållet uppdateras efter säsong, med internationella influenser och uppfinningsrika kombinationer.

I Pinchos värld kan allt hända, både på faten, i glasen och i lokalen. Kanske hänger det en dansande ballerina eller papegoja i taket, eller så möts du av överraskande ljud från toaletten. Även diverse dofter kan väcka sinnena till liv. Vilken restaurang du än besöker i Stockholm så finns det något oväntat att upptäcka.

Hit passar det lika bra att komma för barnfamiljen som för kompisgänget eller kollegorna. Atmosfären är avslappnad, så vare sig man vill ha en lugnare måltid eller höja temperaturen så är Pinchos "the place to be". Och med deras app slipper du vänta på att få göra din beställning, det kan du göra så fort du kommer in.

Pinchos i Sundbyberg hittar du mitt på torget.

Se även Pinchos Fridhemsplan, Pinchos Hammarby Sjöstad, Pinchos Folkungagatan, Pinchos Norrlandsgatan

Användarbilder på Pinchos Sundbyberg Visa alla

  • Lägg till bild
  • Mocktails - Bild från Pinchos Sundbyberg av Jessica K.
  • Bild från Pinchos Sundbyberg av Jessica K.
  • Friterad paprika - Bild från Pinchos Sundbyberg av Jessica K.
  • Bao - Bild från Pinchos Sundbyberg av Jessica K.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
30 jun 2021 · Uppdaterad

Jag var här en torsdagskväll och hade absolut en trevlig kväll! För er som inte varit här gör man allt via deras app, dvs. Kikar menyn, beställer och betalar. Både mat och dryck hämtar du upp själv inne vi baren och det kan bli ekonomisk då ma... Visa hela »

11 sep 2021