Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Snövit

2,0
2 betyg
Redigera Snövit

Snövit är en kvarterskrog och bar som har funnits länge på Ringvägen på Södermalm. I källaren hålls livespelningar och på tallrikarna hittar du klassisk, svensk husmanskost.

Du behöver inte irra bort dig i skogen för att hitta Snövit i Stockholm. Ett stenkast från Lilla Blecktornsparken och alldeles i närheten av Skanstull ligger Snövit som är ett klassiskt Söderhak där man kan hänga i baren eller ta något att äta sittandes vid borden.

Som kockarna själv uttrycker det ska man kunna förvänta sig "husmanskost och pilsner" och menyns varmrättssektion erbjuder alltifrån Snövits hemgjorda hamburgertallrik med klyftpotatis och bearnaisesås till halstrad lax med kokt potatis och vitvinsås. Förrätterna och desserterna håller samma tidlösa linje med rätter som räkcocktail och blåbärspaj.

I baren kan du, förutom att beställa dricka, också äta snacks som nachos, toast och charktallrik. Vill du ha ett litet avbrott kan du utmana någon i en omgång dart. Stämningen är hjärtlig och avspänd.

Istället för att gå ner i "gruvan" hittar du i källaren på Snövit en lokal där det hålls livespelningar med jämna mellanrum.

Användarbilder på Snövit Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Snövit av Fredrik J.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
5 okt 2020

Wow, vet inte riktigt var man börjar. Lite annorlunda sunkhak som är ganska trångt och spartanskt på övervåningen. Har dock en (något suddig) bild av nedervåningen med inglasat rökrum, bar och scen(!). Om inte annat är det värt att stanna f... Visa hela »

18 jan 2019

Ok ställe. Maten är simpel. Lokalen känns som en pizzeria. Litet och trångt. Jättetrevlig personal. Toaletten är värd besöket i sig. En maffig trätron. Bra priser.

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Visa filtrerade recensioner

21 sep 2017

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Bästa svenska mat, stor Ambient, härlig och cool personlig! Vi bara älskar det!!!
Vi kommer att back💚💚💚💚💚

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.