Snövit

3,3
4 betyg
$
Pub
Snövit
3,3
4 betyg

Snövit är en kvarterskrog och bar som har funnits länge på Ringvägen på Södermalm. I källaren hålls livespelningar och på tallrikarna hittar du klassisk, svensk husmanskost.

Du behöver inte irra bort dig i skogen för att hitta Snövit i Stockholm. Ett stenkast från Lilla Blecktornsparken och alldeles i närheten av Skanstull ligger Snövit som är ett klassiskt Söderhak där man kan hänga i baren eller ta något att äta sittandes vid borden.

Som kockarna själv uttrycker det ska man kunna förvänta sig "husmanskost och pilsner" och menyns varmrättssektion erbjuder alltifrån Snövits hemgjorda hamburgertallrik med klyftpotatis och bearnaisesås till halstrad lax med kokt potatis och vitvinsås. Förrätterna och desserterna håller samma tidlösa linje med rätter som räkcocktail och blåbärspaj.

I baren kan du, förutom att beställa dricka, också äta snacks som nachos, toast och charktallrik. Vill du ha ett litet avbrott kan du utmana någon i en omgång dart. Stämningen är hjärtlig och avspänd.

Istället för att gå ner i "gruvan" hittar du i källaren på Snövit en lokal där det hålls livespelningar med jämna mellanrum.

1 Jan M.

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från Snövit Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,3
4

Recensioner av Snövit

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Alltså, det här är en av de äldsta nuvarande scenerna för mer eller mindre okänd, mer eller mindre musik. Det kan vara att de är så unga att de inte får spela någon annan stans, eller att de är så gamla att de inte längre få...

Wow, vet inte riktigt var man börjar. Lite annorlunda sunkhak som är ganska trångt och spartanskt på övervåningen. Har dock en (något suddig) bild av nedervåningen med inglasat rökrum, bar och scen(!). Om inte annat är det värt att stanna f...

Ok ställe. Maten är simpel. Lokalen känns som en pizzeria. Litet och trångt. Jättetrevlig personal. Toaletten är värd besöket i sig. En maffig trätron. Bra priser.

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Texten har översatts automatiskt.

Denna recension har filtrerats bort från totalbetyget, då den på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Bästa svenska mat, stor Ambient, härlig och cool personlig! Vi bara älskar det!!!
Vi kommer att back💚💚💚💚💚

1 Jan M.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,3
4

Representerar du Snövit?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av bar är Snövit?

Vi har klassificerat Snövit som:

  • Pub

Vad kostar det att äta på Snövit?

Snövit ligger i prisklassen Budget ($).

Vilken typ av mat serveras på Snövit?

På Snövit serveras bland annat:

  • Husmanskost

Har Snövit uteservering?

Ja, Snövit har en uteservering som ger dig möjlighet att njuta av vädret samtidigt som du äter eller tar en drink.

Serverar Snövit lunch?

Ja, Snövit har lunchserveringar.

Var ligger Snövit?

Snövit ligger på Ringvägen 147, 116 61, Södermalm, Skanstull. I närheten ligger Skanstull. Närmsta tunnelbana är Skanstull (ca 350m).