Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Folii

4,6
10 recensioner
Folii

I det spirande krogområdet på östra Söder satsar Jonas Sandberg och Béatriche Becher främst på vin, men också på cocktails och mindre rätter. Båda är rutinerade sommelierer; Jonas med erfarenhet från ställen som Sturehof och Fäviken, och Béatriche som svensk och nordisk sommeliermästare 2014. Vägg i vägg med Folii hittar du systerkrogen Voisine.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
4 dec 2018

Jahapp, jag får väl var party-pooper och sänka betyget.
Förstår inte varför detta ställe är SÅ bra.
Det är helt ok. Fin inredning, bra ställe för häng men inte så att man dör lixom.
Överprisade smår... Visa hela »

21 jul 2020

Väldigt trevlig liten lokal med mycket gemytlighet och där de läggs krut på genomtänkta viner. Tror man uppskattar besöket mer om man har ett genuint intresse för viner, men oavsett trevligt för ett besök även om man bara uppskattar att dricka det :... Visa hela »

Listad i: Favourites
3 mar 2019

Detta är stockholms bästa vinbar, väldigt spännande vinlista! Dessutom gör coravin (och att de serverarar halvglas) att du kan ta dig igenom ett gäng drömviner på samma kväll utan att bli ruinerad! Enda anledningen till att jag inte är här ofta... Visa hela »

10 mar 2019

Alltså. Det här är stället jag inte vill rekommendera av ren egoism. Jag vill inte att fler ska veta om denna pärla helt enkelt.
Jag tycker att de har lyckats med något som få gör på samma sätt. Låt mig förklara. Jag är ingen... Visa hela »

8 mar 2018

Gillart! Jag har varit här 5 gånger nu och druckit bra drinkar, vin samt ätit en liten matbit. Alltid skön stämning och ödmjuk servering som är uppmärksam. Extra plus till sköna skivor som de spelar på LP:n. Passar perfekt som fördrink innan n... Visa hela »

7 jun 2019 · Uppdaterad

Det finns vinbarer och så finns Folii. Det känns hemtrevligt, mysigt och välkomnande. Utbudet är stort och kunskapen hos personalen ännu större. Välutvalda tilltugg. Att sitta där någon timme och prova vin och prata med dem om viner är inte svå... Visa hela »

20 aug 2018

Supermysigt, otroligt trevlig personal som också är kunniga och ser till att servicen är på topp. De vill verkligen att man ska få en toppen upplevelse. Maten och snackset är också väldigt bra. Som sagt, supermysigt ställe och gott vin!!

18 okt 2017

Otroligt mat, mysig miljö och vinlistan är fantastisk.

17 okt 2017

Älskar detta stället, bra viner och härlig lugn atmosfär!

Listad i: Favoritställen
15 jul 2017

Fantastisk bar . Stort utbud av viner grymt goda smårätter. Åt bläckfisk som bara smälte munnen.Avslutade med härlig efterrätt