Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

ByEngberg Store

5,0 • 1 recension
ByEngberg Store

"Som en godisbutik", så kan man beskriva den lilla barnbutiken ByEngberg på Nybrogatan 60. Här samsas kläder och skor för barn upp till 14 år i ett klassisk ”mini-me”-koncept som rymmer 35 olika varumärken. I fokus står personlig service; bland annat erbjuder ägaren Johanna personal shopping på förmiddagar och kvällar.

Konceptet föddes när Johanna Engberg bloggade för tidningen Mama. Mammabloggen hamnade snabbt i toppen som den mest lästa, något som fick Johanna att inse att det fanns ett glapp i modebranschen. Bloggen resulterade i ett karriärbyte, en webbshop och strax därpå en fysisk butik på Nybrogatan. Idag skriver Johanna en av Plaza Kvinnas mest lästa bloggar och har en egen sida om mini-me-mode i tidningen.

ByEngberg driver hon helt på egen hand, utan anställda, vilket innebär att kunderna alltid kan få personliga tips och råd. Butiken är liten, romantisk och personligt exklusiv – själv beskriver Johanna den snarast som en ”godisbutik”. Här finns bland annat märken som Ver de Terre, Diesel, How to Kiss a Frog, Moon Boot, Blundstone och Sierra Julian. Utanför ordinarie öppettider erbjuder Johanna även personlig shopping som bokas via telefon.

För den som vill shoppa hemifrån finns butiken också online.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Sophie B.

En butik och webbshop i världsklass , finns något för alla .

Kommer garanterat få en service som är långt utöver det vanliga , missa inte detta ! 👌👏