Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Lucca Fashion for Kids

5,0
1 betyg
Redigera Lucca Fashion for Kids
Lucca Fashion for Kids

På Lucca hittar du det bästa till dina barn, från nyfödd till tonåren. Här finns ett stort utbud, både i märken och sortiment. En kostym till festen, funktionskläder till dagis eller senaste trendiga jeansen. Bland märkena hittar vi Bonpoint, Tartine & Chocolat, Stella McCartney Kids, Juicy Couture, Zadig Voltaire, Bellerose, Dondup, Scotch & Soda och skor från bland andra Veja, New Balance och Gallucci.

Du som gillar mode och vill att dina ska vara lika trendiga har kommit helt rätt. Förutom vanliga moderiktiga kollektionerkläder finns även ett väldigt bra utbud av skor med märken som New Balance och Gallucci. På accessoarsidan hittar man allt man behöver, från manchettknappar och smycken till allt för håret. Här säljs också de bedårande smyckena med personlig gravyr från franska Pelina Bijoux. Funktionskläder såsom regnkläder och bästa vinterjackan/overallen kommer alla från Ver de Terre.

Butiken är ljus, med högt i tak och alltid välstädad. Den gulliga personalen hälsar dig snabbt välkommen och assisterar dig gärna om du vill ha hjälp. Bemötandet är både trevligt och kunnigt. Påsarna man får kläderna i är fina och praktiska, och om inte ditt 13-åriga modelejon till dotter snor åt sig den så är de utmärkta att packa saker i. Så länge du är beredd att unna dina små älsklingar lite finare kläder är Lucca helt enkelt en komplett barnklädesbutik, förmodligen Stockholms bästa, och vi rekommenderar den starkt.

Kolla även in den deras webbshop.

Användarbilder på Lucca Fashion for Kids Visa alla

  • Lägg till bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
10 okt 2017 · Uppdaterad

Spännande utbud av fashion kombinerat med funktion. Butiken är ganska liten men rymmer ändå massor. Grym service och trevlig miljö.

Vill vara tydlig med att jag är partisk, eftersom det är min kära mor som äger butiken, men jag kan säga med... Visa hela »