Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Filippa K Second Hand

4,0
1 recension
Filippa K Second Hand

Den 1 juli 2008 öppnades en second hand-butik på Hornsgatan 77 för bara Filippa K-kläder. Butiken drivs helt utan vinstsyfte och är ett av flera moment i ett större miljöarbete. Eva Billing som äger Judits Second Hand har ingått ett samarbete med Filippa K för att hjälpa dem. Sortimentet består av alla Filippa K-linjer; Woman, Man, Ease och Accessories samt ett urval av handplockade vintagesmycken. Priserna ligger rakt igenom runt hälften mot i ordinarie butik. Det är en riktig guldgruva för dig som gillar Filippa K. En gammal bortglömd älskling från några år tillbaka går ofta att hitta här. Butikens design går inte i linje med övriga Filippa K-butiker, utan är helt unikt. Den är faktiskt fantastisk! Har du några Filippa K-kläder du vill bli av med är det hit du ska vända dig.

Användarbilder på Filippa K Second Hand

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
31 aug 2018

Jag som älskar Filippa k går gärna förbi här om jag är i området. Är väldigt blandat från gång till gång om dom har något fint som man vill ha. Men är det något speciellt från Filippa k du kikat efter men som ä... Visa hela »