Södermalms Zoo Hornsgatan

inga betyg
Djuraffär
Hemsida
Instagram
Södermalms Zoo
inga betyg
Hemsida
Instagram
Södermalms Zoo i en mening: Djurbutik med ett brett utbud av produkter och behandlingar för djur

Passionerad zoobutik med djurens bästa i fokus

Södermalms Zoo, som sedan tidigare har en filial på Timmermansgatan, slog hösten 2023 upp dörrarna på Hornsgatan 79. Här kan du botanisera bland djurleksaker, foder, produkter för pälsvård och koppel – helt enkelt det mesta djurägaren kan tänkas behöva. Man erbjuder även ett brett utbud av behandlingar som utförs av välutbildad personal.  

Kärleken till djur är vad som genomsyrar hela verksamheten på Södermalms Zoo. Ambitionen är att erbjuda det där lilla extra, varav du bland hyllorna hittar allt från kvalitativt veterinärfoder och butikens eget märke Chubbens, till godsaker såsom hundöl och hundglass. Saknar du något i sortimentet så gör man sitt bästa för att ta in det som önskas. Den som föredrar att shoppa på distans kan beställa hemleverans av utvalda produkter eller spana in butikens webbshop. 

I butiken erbjuds bland annat kloklippning på hund, katt, fågel och andra smådjur, tandhygien, valp- och rasträffar, hundkalas och kurser, och man har även ett nära samarbete med en hundpsykolog. Alla behandlingar utförs med djurets välbefinnande i första rummet, och man använder sig alltid av smärtfria och behagliga metoder. 

Föreslå ändringar

Användarbilder från Södermalms Zoo Användarbilder

Recensioner av Södermalms Zoo

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Södermalms Zoo Hornsgatan!