Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Kina Li

4,3
6 betyg
Redigera Kina Li

Likt Alice i Underlandet trillar man ned i en miniatyrversion av Kina när man äntrar portarna till butiken Kina Li. På Söder har man i en stor källarlokal skapat Sveriges största asiatiska varuhus med produkter, kläder, matvaror och prylar från fjärran östern. Med mängder av varor som ligger prydligt staplade på hyllplan i gångar efter gångar är det bara att botanisera loss och hitta sina gömda favoriter. Vare sig man är ute efter en rolig present, tillbehör till en fest eller nudlar till middagen är man på helt rätt ställe. Fynda bland hyllmeter av spännande mat, Hello Kittyfigurer och handmålade teserviser.

Användarbilder på Kina Li Visa alla

  • Lägg till bild
  • Ingången från Ringvägen. – Bild från Kina Li av Caroline L.
  • Bild från Kina Li av Fredrik J.
  • Bild från Kina Li av Fredrik J.
  • Bild från Kina Li av Fredrik J.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
26 apr 2016 · Uppdaterad

Märklig och fantastisk butik på samma gång. Man kan hitta allt från precis det man behöver till saker man inte visste fanns.

20 jan 2019

Någon tog en big a$$ piñata som exploderade och så kom Kina Li till. All asiatsk kitsch du kan tänka dig finns här. Jag älskar matvarorna, här hittar du det mesta för dina asian flavours. Sen har du leksaker, poslin, yxor, stekpannor, riskokare, fejk blomm... Visa hela »

19 jan 2019

Här finns verkligen allt. Kanske för mycket. Hit kan du gå för att köpa allt. Från mat, till party grejer, turist grejer och själv har jag till och med köpt lösögonfransar.

Är rätt kul att bara gå runt i den här buti... Visa hela »

14 jun 2020

Älskar den här butiken! Här kan du gå i timtal och förflyttas LÅNGT ifrån Ringvägens buzz utanför. Du hittar allt ifrån asiatiska matvaror, inredning, vinkande guldkatter och fina paraplyer.

28 jul 2015

En fantastisk butik som jag verkligen kan rekommendera! Det avr underhållande att gå omkring i butiken. Det var som att komma in i en annan värld.

Jag gick omkring och tittade fascinerat på allt - inte bara småsaker, prydnader, leksaker, bordsunderlägg uta... Visa hela »

8 apr 2017

En uppiggande upplevelse att vandra runt i denna gigantiska butik med både bra och lite knasiga saker.

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Visa filtrerade recensioner

8 nov 2020

jag undrar om fins blixt lås hos er ??

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.