Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Lilly

2,0 • 3 recensioner
Lilly

För den som är på jakt efter den perfekta bröllopsklänningen erbjuder Lilly något för alla smaker. Här finns allt från enkla sofistikerade brudklänningar till dramatiska blåsor som passar sagobröllopet. Med varierande prisklasser samt sortiment för brudgummen och resten av sällskapet är denna butik ett självklart val för den moderna bruden.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
6 nov 2018

Bröllopsklänningar i olika modeller och tyger! Dock trodde jag stället skulle vara bättre. Speciellt med tanke på läget, så trodde jag dom skulle ha bättre utbud och mycket mycket bättre service.

När syster skulle gifta sig besökte... Visa hela »

22 aug 2018

Helt okej butik som vill anspela på "Say yes to the dress" och den verkligt amerikanska upplevelsen av att prova bröllopsklänning. Fanns en del fint men hon som hjälpte mig lyssnade inte riktigt på vad jag ville ha utan försökte driva mig åt andra... Visa hela »

6 feb 2017

Fin butik men dålig service. Vi kom in och blev snabbt informerade att om vi inte bokat tid fick vi inte prova nån klänning. Det är bara tidsbokning och de är jätteupptagna hela tiden så kolla får vi men inget annat. Otrevligt.