Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Lund & Lund

0,0
0 recensioner
Lund & Lund

Kompetens när den är som bäst. Mode när det osar skrädderi. Lund och Lund har under åren kommit att bli synonymt med kvalité och är idag Stureplans, Östermalms och stans självklara herrekipering. I de här sammanhangen är det alltid rätt med slips och tredelad kostym.

Kundskaran på Lund & Lund sträcker sig från unga män som vill klä sig väl, till äldre gentlemän som redan kan det här med stil bättre än någon annan. Det här handlar mindre om trender och mer om livsstil. Bland dagens kedjor och ready-to-wear-kollektioner på stan är det uppmuntrande att se kläder som fortfarande tillverkas för en individuell passform. Kostym har av tradition kommit att bli moderna mäns finuniform. Oavsett om det rör sig om fest eller vardag så är det få plagg som ingjuter lika mycket förtroende och elegans.

Butikspersonalen på Lund & Lund har många åsikter om hur en kostym ska sitta och bäras. Därför bör man också vända sig till proffs som dessa när man investerar i en. Med märken som Belvest och Corneliani har man omfamnat det italienska skrädderiet som under årtionden kommit att stå för kvalité, passform och finess. Accessoarer som skärp, slipsar, strumpor och halsdukar finner du så klart också här. Men givetvis bara i det bästa tänkbara material.

Få aktörer i vår huvudstad firar fortfarande det klassiska skrädderiet i herrmode. Oavsett ålder kommer tillfällen då man önskade att man hade kostymen till hands som också satt som hansken på hand. Lund & Lund är inte bara för de initierade - alla välkomnas hit. Alla som har ett öga för det allra bästa.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Lund & Lund!

Användarbilder på Lund & Lund

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild