Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Lund & Lund

0,0
0 betyg
Redigera Lund & Lund

På Lund & Lund hittar du en mix av klassiskt och modernt herrmode med fokus på hantverk och kvalitet. Här erbjuder man bland annat välskräddade herrkostymer och accessoarer för gentlemän i olika åldrar. Butiken på Sturegatan 12 öppnade redan 1963 och ser nästan ut precis som den gjorde då, för över 50 år sedan.

Lund & Lund har länge varit känt bland män som vill vara välklädda eller hitta en personlig stil. Hit söker sig yngre män som letar efter avslappnade men sofistikerade plagg, men också äldre herrar som redan har en koordinerad garderob. Utbudet sträcker sig från tidlösa vardagsplagg till stiliga festkläder, skor och accessoarer. Här hittar man bland annat klassiska italienska varumärken som har funnits i flera generationer. Oavsett om det gäller vardag eller fest, så är hantverk och fina material såsom ull och kashmir ett genomgående tema för butiken. För den som är ute efter en kostym erbjuds även måttbeställda plagg på plats.

Företaget Lund & Lund har anor från 1930-talet, då bröderna Hans och Jesper Lund reste till London respektive Amerika för att utbilda sig i skrädderikonsten. 1949 återvände de till Stockholm och öppnade ateljén Lund & Lund på Sturegatan 10. När klädindustrin utvecklades på 1950-talet såg de en chans att gå i bräschen för herrmodet, och snart flyttade de in i sina nuvarande lokaler som de inredde i stil med en brittisk herrbutik. Än idag är inredningen sig lik.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
Bli den första att recensera Lund & Lund!

Användarbilder på Lund & Lund Visa alla

  • Lägg till bild